Tραγωδία σε αγώνα CrossFit στις ΗΠΑ-Σέρβος αθλητής πνίγηκε αβοήθητος λίγο πριν τον τερματισμό

Τραγική εξέλιξη είχε αγώνας CrossFit στο Τέξας των ΗΠΑ με έναν αθλητή από τη Σερβία να χάνει τη ζωή του αφού εξαφανίστηκε κάτω από το νερό λίγο πριν τον τερματισμό.

Βίντεο έχουν καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του Λαζάρ Τζούκιτς ο οποίος, όπως φαίνεται, προσπαθεί να παραμείνει έξω από το νερό χωρίς, όμως, να τα καταφέρνει.

Η σορός του άτυχου Σέρβου αθλητή εντοπίστηκε μια ώρα μετά την άφιξη των πρώτων δυτών στην περιοχή.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα που διεξήχθη στην λίμνη Marine Creek με αρκετούς να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι για πρώτη φορά σε τέτοιο event έγινε η επιλογή το κολύμπι να είναι το τελευταίο αγώνισμα και να προηγηθούν η ποδηλασία και το τρέξιμο.

Σε βίντεο, δε, έχει καταγραφεί ένας θεατής να πέφτει μέσα στο νερό για να βοηθήσει τον Ντούκιτς καθώς οι ναυαγοσώστες του αγώνα δεν φαίνεται να αντιλήφθηκαν το πρόβλημα του Σέρβου αθλητή.


Ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής σε συνέντευξη τύπου εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του Τζούκιτς, υποστήριξε ότι υπήρχε προσωπικό ασφαλείας και πρόσθεσε ότι υπάρχει συνεργασία με τις αρχές του Τέξας στην έρευνα που έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του Τζούκιτς στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ο Σέρβος ήταν ο Νο3 αθλητής του αγωνίσματος στη χώρα του και το Νο88 στην παγκόσμια κατάταξη.

Δειτε Επισης

Τζούντο: Στην 7η θέση της Ευρώπης ο Στέφανος Λαζαρίδης στα -73kg
Wimbledon: Δύσκολη κλήρωση για την Σάκκαρη-Πρεμιέρα με την Μπλίνκοβα, ακολουθεί η Ριμπάκινα
Ποιος είναι ο νέος 24χρονος ιδιοκτήτης του Άρη-Η φιλία με τον Αντετοκούνμπο και το όνειρο για ομάδα στο ΝΒΑ
Ιστορική αλλαγή στην ΚΑΕ Άρη-Οριστικό το deal με τον επενδυτικό οργανισμό του Richard Hsiao
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown
Kλείνει Κουζέλογλου o Παναθηναϊκός AKTOR
Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε τον Γκούντουριτς-«Σε ευχαριστούμε για όλα»
H Ρεάλ σκούπισε τη Βαλένθια και στέφθηκε πρωταθλήτρια