ΒΙΝΤΕΟ: Ο Καραλής αποκάλυψε τι συνέβη μετά την απονομή στους Ολυμπιακούς και είχε... πολύ ποτό με τον πατέρα του

Μοναδικές στιγμές ζει στο Παρίσι ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο νεαρός άλτης κατέκτησε το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ και το χαμόγελο δεν σβήσει με τίποτα από το πρόσωπό του.

Εκτός από κορυφαίος αθλητής όμως, είναι και... εξαιρετικός content creator καθώς ανεβάζει μοναδικά βίντεο στα social media και καταφέρνει να δείξει στους «κοινούς θνητούς» πώς είναι η ζωή των ολυμπιονικών.

Στο τελευταίο του βίντεο παρουσιάζει τι συμβαίνει αφότου γίνει η απονομή των ολυμπιακών μεταλλίων. Στο βίντεο φαίνεται πως γίνονται μερικές φωτογραφήσεις, δίνει συνεντεύξεις στο στάδιο και στη συνέχεια αναχωρεί μαζί με τον προπονητή και πατέρα του, Χάρη Καραλή για τη φιέστα.

Πρόκειται για τη σκηνή κάτω από τον Πύργο του Άιφελ που αποθεώνονται οι Ολυμπιονίκες. Εκεί γίνονται αρκετές εκδηλώσεις και είχε... πολύ κρασί και σαμπάνια τα οποία απόλαυσαν στο έπακρον μαζί με τον πατέρα του.

«Και κάπως έτσι επέστρεψα στο Ολυμπιακό Χωριό. Μεθυσμένος.» έγραψε ο Μανόλο Καραλής.

<blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@flymanolofly/video/7401095780267773216" data-video-id="7401095780267773216" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@flymanolofly" href="https://www.tiktok.com/@flymanolofly?refer=embed">@flymanolofly</a> i am an Olympic medalist 🥹😭 <a title="flymanolofly" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/flymanolofly?refer=embed">#flymanolofly</a> <a title="olympics" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/olympics?refer=embed">#olympics</a> <a title="paris2024" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/paris2024?refer=embed">#paris2024</a> <a target="_blank" title="♬ Viva La Vida Coldplay sped up - Discord: olmac16" href="https://www.tiktok.com/music/Viva-La-Vida-Coldplay-sped-up-7172738625007422214?refer=embed">♬ Viva La Vida Coldplay sped up - Discord: olmac16</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script>

Δειτε Επισης

Μια γυναίκα μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΔΟΕ
«Τέλος» η σεζόν του τένις για την Ονς Ζαμπέρ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απαγορεύει στα παιδιά του να έχουν κινητά τηλέφωνα
Πρωτιά Δημήτρη Παρέλλη στην RC5 του Ράλι Ακρόπολις 2024
«Ζητώ συγγνώμη για την αντίδραση μου από τον διαιτητή και από τον κόσμο, παρεκτράπηκα και δεν θα ξαναγίνει»
Περήφανη που χάρισε στην Κύπρο δύο ακόμα μετάλλια η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φινάλε με νίκη για την ΑΕΚ BC στο Τουρνουά Βελιγραδίου
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου για το Τουρνουά καλαθόσφαιρας «Ν.Χανδριώτης»
Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά Κρήτης
Μισόι κι Εντέσα κατέρριψαν τα ρεκόρ αγώνα στο Σίδνεϊ