Μπαίνει ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος αλλά ρίχνει κλεφτές ματιές σε Αραούχο και Στεπίνσκι

Η Ομόνοια μπαίνει ξανά το βράδυ της Κυριακής στη μάχη του πρωταθλήματος, αφού θα κάνει αγωνιστεί απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος, με μοναδικό στόχο την δεύτερη νίκη της, στην μάχη που θα δώσει για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι πράσινοι πάνε πάνοπλοι σε μια δύσκολη έδρα και θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία που ξεκίνησε από τους ευρωπαϊκούς αγώνες, η οποία τους οδήγησε στους ομίλους του Conference League.

Μάλιστα, για το τριφύλλι, φαίνεται ότι τα προβλήματα επιλύθηκαν και στην περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και αναμένεται σιγά σιγά να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο, για τον οποίο οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι κοντά στο να πει το «ναι» στους πράσινους και να ενεργοποιήσει την καλοκαιρινή μεταγραφική βόμβα. Το σκηνικό γύρω από την μεταγραφή ή όχι του Αραούχο, θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα.

Στο μεταξύ, σε μια άλλη εξέλιξη, η Ραπιντ Βουκουρεστίου, φαίνεται να θέλει να κάνει δικό της τον Μάριους Στεπίνσκι, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης στη Ρουμανία.

Η Ραπίτ, σύμφωνα πάντα με τους Ρουμάνους, είναι σε επαφή με την Ομόνοια για τον Στεπίνσκι και προσφέρει ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει.

Σημειώνεται ότι η Ραπίντ ξεκίνησε άσχημα το νέο πρωτάθλημα, αφού μετά από επτά αγώνες έχει οκτώ βαθμούς, με μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα