Ο Ντομίγκεζ που θέλει να διαψεύσει τον Σα Πίντο και ο δρόμος προς το 30ο πρωτάθλημα

Θυελλώδεις ήταν οι πρώτες εβδομάδες του ΑΠΟΕΛ, στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, αφού παρότι ξεκίνησε ιδανικά, με την πρόκριση επί της Πετροκούμπ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εντούτοις, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί διαδοχικά από Σλόβαν Μπρατισλάβας και Riga Fs και να καταλήξει στους ομίλους του Conference League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαντά ο Σα Πίντο-Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στη φιέστα του ΑΠΟΕΛ

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι πρωταθλητές προχώρησαν και σε αλλαγή προπονητή, απομακρύνοντας τον Νταβίντ Γκαγίεχο και προσέλαβαν τον Ζοσέ Ντομίγκεζ, ενώ αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Riga ήρθε στο καπάκι και η μεγάλη συνέντευξη του Σα Πίντο, στην οποία τα έβαλε με όλους και με όλα, αλλά περισσότερο με τον πρόεδρο της ομάδας Πρόδρομο Πετρίδη, όσο και με τον βοηθό του και νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκεζ.

Όλα αυτά τα γεγονότα βάζουν πίεση στους πρωταθλητές, με τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά το πρωτάθλημα και να διαψεύσουν όσους τους κατηγορούν για το κακό ξεκίνημα.

Ο Ντομίνγκεζ θέλει να διαψεύσει τον Σα Πίντο, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε πως όπου πήγε ο συμπατριώτης του απέτυχε, εκτός από το διάστημα που εργάστηκαν μαζί.

Διαβάστε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Η εμπειρία του ως προπονητής ήταν πριν από πολλά χρόνια, όταν υποβίβασε την Λεϊρία. Μετά τον προσέλαβα για να προπονήσει την ομάδα Β της Σπόρτινγκ και αφού έφυγα από τη Σπόρτινγκ, έφυγε κι αυτός και μετά απολύθηκε από δύο άλλα ομάδες στις οποίες πήγε. Πέρασε λίγους μήνες στην Κολομβία και λίγο στην Ουέλβα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Δηλαδή του έδωσα δουλειές πολλές φορές. Έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και τα τελευταία χρόνια, ήμουν ο μόνος που του έδωσα δουλειά και τον είχα μαζί μου γιατί τον είχαν σαν "αδελφό" για πολλές δεκαετίες. Τον βοήθησα ακόμα και προσωπικά δίνοντάς του χρήματα, τα οποία ούτε καν μου επέστρεψε ποτέ.

Δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν μου έστειλε μήνυμα και μετά εμφανίστηκε στον ΑΠΟΕΛ ως προπονητής; Έμεινα έκπληκτος. Ασυγχώρητος.

Με στεναχώρησε και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο γιατί εγώ δημιούργησα αυτό το προπονητικό τιμ. Έστειλα μηνύματα και στους τρεις εκφράζοντας την αγανάκτησή μου για όσα μου έκαναν. Ο Ντομίνγκεζ δεν απάντησε, ενώ οι υπόλοιποι απάντησαν, λέγοντας ότι ήταν μια οικονομική ευκαιρία που δεν μπορούσαν να αρνηθούν. Τους απάντησα ότι είχαν το δικαίωμα να βελτιώσουν τη ζωή της οικογένειάς τους, αλλά δεν είχαν το δικαίωμα να πάνε στο ΑΠΟΕΛ χωρίς εμένα μετά από όλα όσα έκανα για να τους προστατέψω και να τους υπερασπιστώ και μετά από όλα που έκανα για αυτούς. Οι ίδιοι μίλησαν τόσο άσχημα για τον σύλλογο και τώρα επιστρέφουν.

Την ίδια ώρα, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, θέλουν να δείξουν από την πλευρά τους ότι είναι οι περσινοί πρωταθλητές και θα κάνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Για να το πετύχουν και να βάλουν πλώρη για το 30ο πρωτάθλημα, θα πρέπει να μπουν με το δεξί στον νέο μαραθώνιο και τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας, στο ΓΣΠ, το βράδυ της Κυριακής.

Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ, έστειλε χθες μήνυμα στον κόσμο του, αναφέροντας πως, «στο ποδόσφαιρο, πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και η επόμενη ευκαιρία. Αύριο ξεκινά ένα πρωτάθλημα που στο τέλος του, υπάρχει ένας στόχος. Η κατάκτηση του 30ου. Κάθε αγώνας είναι ένα βήμα, για αυτό το μοναδικό επίτευγμα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, πάντα θα δείχνει τον δρόμο και θα δίνει το σύνθημα. "Never Give Up". Αύριο στο ΓΣΠ, απέναντι στον Εθνικό, πάμε όλοι μαζί, για το πρώτο βήμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»