«Αν είναι δυνατόν να τιμωρείς με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη για καθυστέρηση»

Τα καρφιά του για τη διαιτησία του ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος, έριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Άγγελος Τσολάκης, για τη διαιτησία του Παναγιώτη Χατζηγεωργίου.

Σε ανάρτησή του, αναφέρει ότι ο διαιτητής έδειξε φοβερές αδυναμίες στο παιχνίδι, ενώ του ασκεί έντονη κριτική και για την αποβολή του Ντορεγκαράι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όπως έγραψε ο κ. Τσολάκης «συγχαρητηρια στην ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΑΣ. Χωρίς να εντυπωσιάσουμε πήραμε την ουσία και αντιδράσαμε σωστά μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι και αποδράσαμε από μια δύσκολη έδρα με τους 3 πρώτους μας βαθμούς».

Σημείωσε μάλιστα πως, «συνεχίζω να πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε Ευρώπη γιατί είχαμε πάθος, θέληση, αποφασιστικότητα και πολλά τρεξίματα. Για ακόμα μια αγωνιστική ο Απόλλωνας αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο από ένα διαιτητή που έδειξε φοβέρες αδυναμίες».

Όπως εξήγησε, «αν είναι δυνατόν να τιμωρείς με 2η κίτρινη κάρτα τον παίκτη μας για καθυστέρηση. Η διακοπή θα μας βοηθήσει πολύ για να δούμε τι γίνετε με τους τραυματίες μας, να ανασυνταχθούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη