Ο Οκκάς είπε τα «θέλω» του-Η μπάλα στη διοίκηση για πιθανές μεταγραφές

Η Ανόρθωση για άλλο ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο στην έδρα της, απέναντι στον Απόλλωνα, αφού φάνηκαν οι αδυναμίες που έχει η ομάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, συνεπεία του μικρού μπάτζετ που οδήγησε τους κυανόλευκους στην δημιουργία μικρού ρόστερ, τη φετινή χρονιά.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, παρότι είχε τις δικές της στιγμές στο παιχνίδι και μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ ή ακόμα και να ισοφαρίσει μετά το 1-2, εντούτοις δεν τα κατάφερε και έμεινε στον ένα βαθμό και στις τελευταίες θέσεις τη βαθμολογίας.

Ο Γιαννάκης Οκκάς, έκρουσε τον κώδωνα στη διοίκηση, για μεταγραφές, ωστόσο το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον μπορούν να γίνουν προσθήκες, με βάση τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και πόσες μπορεί να είναι αυτές, ώστε να δημιουργηθεί βάθος στο ρόστερ.

Στο αμυντικό κομμάτι, η Ανόρθωση δείχνει να έχει επιλογές, ωστόσο το πρόβλημα εστιάζεται στο κέντρο και στην επίθεση. Πέραν των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται, στο χώρο του κέντρου, όπως για παράδειγμα οι Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Ρόγκουλιτς, Σπόλιαριτς, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, αφού ο Ιωάννου είναι τραυματίας.

Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα στην επίθεση, αφού εκτός από τους Παρούτη, Γούλερι, Ράφα Λόπες και Θεοδώρου, δεν υπάρχουν οι επιλογές εκείνες που θα βοηθήσουν την ομάδα να αλλάξει πράγματα στο γήπεδο, όταν ένα παιχνίδι στραβώνει.

Ως εκ τούτου, θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο με τρεις προσθήκες για να μπορέσει η Ανόρθωση να βελτιωθεί και να προχωρήσει με ασφάλεια στο φετινό πρωτάθλημα. Δεδομένου ότι υπάρχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο προπονητής των κυανολεύκων θα έχει το χρόνο για να δουλέψει και να αλλάξει πράγματα, όμως ακολουθεί πρόγραμμα-βουνό, με Πάφο και Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος