Οι προβολείς στα δυο σούπερ ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με μοναδικές αποδόσεις από τη Fonbet

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Fonbet | 18+ |Παίξε με ασφάλεια. Θέσε τα όρια σου. |https://safergambling.gov.cy/  |Η Fonbet κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων με αριθμό B012.

Στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα επιστρέφουν οι κυπριακές ομάδες, μετά τη διακοπή που υπήρξε λόγω Εθνικών ομάδων και έτσι πλέον ο ποδοσφαιρικός κόσμος αναμένει με ιδιαίτερη αγωνία την επανέναρξη των αγώνων, με το μενού της 3 ης αγωνιστικής, να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, ντέρμπι αλλά και αγώνες που ίσως να κρύβουν εκπλήξεις.

Η σέντρα στήνεται το απόγευμα του Σαββάτου, 14 Σεπτεμβρίου, σε τρία γήπεδα και πιο συγκεκριμένα στο Αμμόχωστος-Επιστροφή, όπου η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, στο Στάδιο Εθνικού Άχνας, όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και στο Στέλιος Κυριακίδης, όπου η Πάφος διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ανόρθωση.

Αναμφισβήτητα και οι τρεις χρονικά πρώτοι αγώνες της αγωνιστικής, κρύβουν τη δική τους ιδιαιτερότητα, αφού οι πολυπρωταθλητές Κύπρου, ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στη νέα σεζόν μετά την τρικλοποδιά από την ομάδα του Εθνικού, με τη νίκη τους μέσα από τη Fonbet, να προσφέρεται στο 1.43, ενώ από την άλλη η νίκη της Καρμιώτισσας, προσφέρεται στα 7.00. Ταυτόχρονα, η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος είναι 4.80, ενώ το Οver 2.5 δίνεται στο 1.68 και το Under 2.5 στα 2.18.

Την ίδια ώρα, όσο αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πάφο και Ανόρθωση, ο άσος προσφέρεται μόλις στο 1.57, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ, με τη νίκη να δίνεται στο 6.50 και η ισοπαλία στα 3.80. Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες η απόδοση είναι 1.98, ενώ το αντίθετο προσφέρεται στο 1.82.

Επιπρόσθετα, μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις στον αγώνα Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα, με την ομάδα της Άχνας να δίνεται στα 2.35, ενώ η νίκη για την ομάδα της Αμμοχώστου στα 3.00 και η ισοπαλία προσφέρεται στα 3.45.

Η δεύτερη μέρα της αγωνιστικής, περιλαμβάνει σπουδαίο ντέρμπι στο Στάδιο Άλφαμεγα, αφού Απόλλωνας και ΑΕΛ θα κοντραριστούν για άλλη μια φορά, ξεσηκώνοντας στο πόδι τον φίλαθλο κόσμο της Λεμεσού. Μέσα από τις αποδόσεις της Fonbet, η νίκη του Απόλλωνα δίνεται στο 1.72, ενώ το διπλό για τους «λέοντες», προσφέρεται στα 4.80. Όσο αφορά την απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος, αυτή είναι στα 3.80 και το Over 2.5 στο 1.85, ενώ το Under 2.5 στα 1.95. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Άρης παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου, με το διπλό να δίνεται μόλις στο 1.35, ενώ ο άσος για την ομάδα της Αραδίππου προσφέρεται στα 9.00. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, προσφέρεται στα 2.05, ενώ το να μην σκοράρουν στο 1.77. Επιπλέον η Ομόνοια 29ης Μαΐου αντιμετωπίζει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες, καθώς η νίκη των πρασίνων δίνεται στα 2.50, ενώ η νίκη των φιλοξενουμένων στα 2.70 και η ισοπαλία στα 3.50.

Η αυλαία της αγωνιστικής, πέφτει τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, με άλλο ένα σπουδαίο ντέρμπι, καθώς η Ομόνοια φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας, στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Σε ένα παιχνίδι που η κάθε ομάδα διψά για τους τρεις βαθμούς για τους δικούς της ξεχωριστούς λόγους, η νίκη του τριφυλλιού δίνεται στο 1.95, ενώ το διπλό των Λαρνακέων προσφέρεται στα 3.90. Όσο αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, αυτό δίνεται στα 3.50. Επίσης, ανάμεσα στις στοιχηματικές επιλογές, το Over 2.5 προσφέρεται στο 1.97, ενώ το Under 2.5 στο 1.83.

Για ακόμη μια φορά, η Fonbet, σας προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, με ζωντανά σκορ, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και μοναδικές προσφορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να αποκτήσετε και το *μπόνους καλωσορίσματος μέχρι 300 ευρώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για να παραμείνετε ενημερωμένοι για την αθλητική δράση σε κάθε άκρη του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις που αναγράφονται, υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή ως νέοι χρήστες όπου θα έχετε παράλληλα την δυνατότητα να λάβετε 30 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στόιχημα, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

* Aπαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης.

Δειτε Επισης

Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη