Νίκες για Πάφο, Ομόνοια και Εθνικό στο Πρωτάθλημα Cyta

Πάφος, Ομόνοια και Εθνικός Άχνας πέτυχαν σπουδαίες νίκες χθες για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Στους χθεσινούς αγώνες, με τους οποίους έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής, η Ομόνοια επικράτησε με σκορ 3-2 και με ανατροπή της Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή, και έκανε το 2 στα 2 στις νίκες.

Το σκορ άνοιξε για την Ομόνοια ο Σεμέδο στο 17ο λεπτό, με τη Νέα Σαλαμίνα να αντιδρά και να «γυρίζει» το παιγνίδι με τον Παπαγεωργίου στο 21ο και τον Βέλλιο στο 37ο. Ωστόσο, η Ομόνοια με τον Στεπίνσκι στο 83ο και 87ο λεπτό έκανε τη νέα ανατροπή.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Πάφος, επικρατώντας της ΑΕΚ στην ΑΕΚ Αρένα με 2-0, δείχνοντας πως εκτός από την εξαιρετική πορεία της στην Ευρώπη, θα διεκδικήσει και με πολλές αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα. Τα γκολ για την ομάδα της Πάφου πέτυχαν ο Τζάιρο στο 17΄ και ο Άντερσον στο 67΄.

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής ήρθε όμως στο ΓΣΠ, όπου ο Εθνικός υπέταξε τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ με 3-1 και σκόρπισε τον προβληματισμό στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων.

Ο εκπληκτικός Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 14΄ με τον Μπονέτο και μόλις 4 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του με τον Αντερέγκεν. Το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε στο β΄ ημίχρονο και στο 54΄ μείωσε σε 2-1 με τον Μαρκίνιος, όμως ο Εθνικός στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία στο β΄ μέρος πέτυχε και 3ο γκολ και πάλι με τον Αντερέγκεν στο 70΄.

Το Σάββατο, η ΑΕΛ κέρδισε την Ομόνοια Αραδίππου με 1-0, ο Απόλλωνας «πήρε» το ντέρμπι στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος επικρατώντας της Ανόρθωσης με 2-1 και η Καρμιώτισσα πέτυχε σπουδαίο διπλό κερδίζοντας το Παραλίμνι με 1-0.

Βαθμολογία:

Ομόνοια 6, ΑΕΛ6, Άρης 6, Πάφος 3 (1 αγ.), ΑΕΚ 3, Εθνικός 3, Καρμιώτισσα 3, Απόλλων 3, Ανόρθωση 1, Ομόνοια Αρ. 1, Νέα Σαλαμίνα 0 (1 αγ.), ΕΝΠ 0 (1 αγ.), ΑΠΟΕΛ 0 (1 αγ.), Ομόνοια 29Μ 0.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος