Ο ΠΑΟΚ απέναντι σε Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα του Europa League

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται απόψε στις 22:00 (ΡΙΚ) στη μάχη του Europa League και θέλει να μπει με το δεξί στη νέα διοργάνωση έχοντας να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο αντίπαλο στην έδρα του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει στο «Αλί Σαμί Γιεν» της Κωνσταντινούπολης την ισχυρή φέτος Γαλατασαράι για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έχοντας στον πλευρό της 2400 φιλάθλους της, θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αρχίσει ιδανικά τη φετινή της πορεία των 8 αγώνων της League Phase της διοργάνωσης.

«Είμαι αφοσιωμένος στο επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ μαζί με τους συνεργάτες μου να το περάσουν αυτό σε όλη την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έφτασε δυο φορές στα προημιτελικά του Conference League, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε μάθει να παίζουμε τρία ματς την εβδομάδα. Δεν θα είναι εύκολο ματς αυτό με την Γαλατάσαραϊ και είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό να έχει κάποιος όνειρα αλλά επειδή με γνωρίζετε, δεν βάζω ποτέ στόχους μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε μια χρονιά», είπε μεταξύ άλλων, χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφαν Σβαμπ λέγοντας πως «όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι ένα νέο σύστημα διεξαγωγής. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη είναι: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλι, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τουρκική ομάδα διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, καθώς πέρσι εξασφάλισε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας το απίστευτο ρεκόρ της συγκέντρωσης 102 βαθμούς.

«Η κατάκτηση του Europa League είναι ένας στόχος για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Θέλουμε να κερδίσουμε για τη Γαλατασαράι και το τουρκικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Οκάν Μπορούκ.

Η διαιτητική ομάδα του αποψινού παιγνιδιού είναι η ακόλουθη:

Διαιτητής: Αλεχάντρο Ερνάντεζ

Βοηθοί: Χοσέ Ναράνχο, Ντιέγκο Σάντσεθ Ρόχο

VAR: Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, Γκιγιέρμο Κουάδρα

4ος: Χοσέ Λουίς Μουνουέρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο ΠΑΟΚ απέναντι σε Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα του Europa League
Τα δεδομένα για τους εξτρέμ κόντρα στη Λιόν-Aυτές είναι οι λύσεις του Μεντιλίμπαρ
Η ελληνική Super League μιλάει ολοένα και λιγότερο ελληνικά
Η Καλλιθέα «ανέκοψε» την ΑΕΚ, αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Super League
Φίλαθλος Παναθηναϊκού έκανε τατουάζ τον Ναν με σπασμένα δόντια και ο Αμερικανός εντυπωσιάστηκε
Το «Νοικιάστηκε» έγινε «ύμνος» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Τι απάντησε η Λιόλιου
Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ