Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα της 4ης φάσης

Οι επτά ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο τους για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου... περιμένουν οι Big 4 και το πρόγραμμα των επόμενων αναμετρήσεων της 4ης φάσης.

Το πρώτο μισό της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε. Τελευταίος χρονικά έκλεισε τη θέση του στους «16» του θεσμού ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο, με 2-1, κάνοντας ανατροπή, με πρωταγωνιστή τον δις σκόρερ Νους και πήρε... ρεβάνς από τους Αγρινιώτες, οι οποίοι την περασμένη σεζόν προκρίθηκαν στο «Γεντί Κουλέ».

Ανατροπή είχαμε και στο έτερο «σουπερλιγκάτο» ματς της ημέρας, όπου ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στη Βοιωτία ενάντια στον Ατρόμητο, όμως οι Περιστεριώτες γύρισαν το ματς με δυο γκολ του Μπάκου. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε έκπληξη στα υπόλοιπα ματς των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, με τον Άρη, την Athens Kallithea και τον Βόλο να προκρίνονται. Βέβαια η πρόκριση των Θεσσαλονικιών κρίθηκε στο γκολ, ενώ η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι χρειάστηκε τον εκπληκτική τερματοφύλακα Γιάννη Γκέλιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Στους «εμφυλίους» της Superleague 2 ο... Νότος νίκησε τον Βορρά με 2-0. Η Παναχαϊκή έκανε διπλό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 και στο πιο παραγωγικό ματς της ημέρας το Αιγάλεω επικράτησε του Καμπανιακού με 3-2.

Θυμίζουμε πως στις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την οποία θα προκύψουν οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό.

Δειτε Επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα της 4ης φάσης
Πανιώνιος: Έφθασε Αθήνα και αποθεώθηκε ο Τσερίσεβ
Ο ΠΑΟΚ απέναντι σε Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα του Europa League
Τα δεδομένα για τους εξτρέμ κόντρα στη Λιόν-Aυτές είναι οι λύσεις του Μεντιλίμπαρ
Η ελληνική Super League μιλάει ολοένα και λιγότερο ελληνικά
Η Καλλιθέα «ανέκοψε» την ΑΕΚ, αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Super League
Φίλαθλος Παναθηναϊκού έκανε τατουάζ τον Ναν με σπασμένα δόντια και ο Αμερικανός εντυπωσιάστηκε
Το «Νοικιάστηκε» έγινε «ύμνος» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Τι απάντησε η Λιόλιου
Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ