Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές

Αντιδρά για τη διαιτησία του αγώνα Super Cup, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος, η οποία ζητά την κάθοδο ξένων διαιτητών, για τους επόμενους αγώνες, με επιστολή που έστειλε στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του στον Sport Fm, ο γενικός διευθυντής της Πάφος Fc, Χάρης Θεοχάρους, ανέφερε ότι «κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, παίζαμε με δέκα παίκτες για μεγάλο διάστημα και δικαιούμασταν σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που είχαμε. Είχαμε πέντε απουσίες, η ομάδα δείχνει πόσο σοβαρή είναι και πόσο βάθος έχουμε».

Σημείωσε πως «θα ξεπεράσουμε το οποιοδήποτε εμπόδιο στο πρωτάθλημα και όλοι να είναι σίγουροι γι' αυτό. Γνωρίζεις καλά ότι δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τη διαιτησία... Όλος ο κόσμος είδε χθες τι έγινε. Ο κ. Γεωργίου ήταν κατατοπιστικός στις κίτρινες της Πάφου, όμως δεν μας σχολίασε εριστικές συμπεριφορές αντιπάλου ποδοσφαιριστή».

Τόνισε επίσης πως «ζητήσαμε ξένους ρεφ από την αρχή του πρωταθλήματος, όμως μετά το χθεσινό είναι επιτακτική ανάγκη η κάθοδος τους. Να δείξουμε και πως είμαστε στην Κύπρο. Οι Θεουλή και Σολωμού θεωρούνται οι κορυφαίοι, όταν έχουμε θέματα με τέτοιους ρεφ τότε δεν πάμε πουθενά. Η ένταση είχε να κάνει με τη διαχείριση του αγώνα».

Επισήμανε ότι «ήταν απλά τα πράγματα. Χάθηκε ο έλεγχος από τον κ.Θεουλή, εστιάζουμε τα παράπονα μας στη διαχείριση. Δεν συζητάμε τίποτα για την κόκκινη, συμφωνούμε ήταν ατυχές στιγμή για τον Ντράγκομιρ. Είχαμε αποδοκιμασίες από πλευράς κόσμου και των δύο ομάδων, πρώτη φορά το ζω αυτό. Ήταν πρωτάκουστο. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία καταγγελίας του, ζητάμε την άμεση κάθοδο ξένων ρεφ. Στείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ σήμερα, εναπόκειται στην ομοσπονδία να πάρει τις αποφάσεις της. Να πάρει τα μέτρα της».

Ο αγώνας της Κυριακής με τον Άρη, είπε ότι «είναι κάτι ιδιαίτερο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας», ενώ σε σχέση με τα αγωνιστικά σημείωσε πως «επιστρέφουν αυτοί που δεν υπολογίζονταν, ο Ντράγκομιρ λόγω τιμωρίας εκτός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ