Ο Μπαρκολά υπέγραψε το τρίποντο των Παριζιάνων-Nίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαρκολά έδωσε συνέχεια στη δαιμονιώδη του φόρμα και με δυο γκολ απέναντι στη Ρεν σφράγισε τη νίκη με 3-1 για την Παρί που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Ένα μεγάλο αστέρι έσβησε στο Παρίσι, ώστε ένα νέο να βρει τον απαιτούμενο χώρο για να λάμψει. Ο Κιλιάν Μπαπέ το καλοκαίρι έφυγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μπαρκολά βρήκε την ευκαιρία του να αναδυθεί. Με ακόμα δυο γκολ υπέγραψε τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 απέναντι στη Ρεν, έφτασε τα έξι στη Ligue 1 σε ισάριθμους αγώνες και βαδίζει στα χνάρια του αστέρα που κλήθηκε να γεμίσει τα παπούτσια!

Αν και το VAR έκοψε τα φτερά των γηπεδούχων ακυρώνοντας το προβάδισμα στο 6΄, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 30΄όταν ο Μπαρκολά με τρομερό πλασέ σημάδεψε γωνία για να ανοίξει το σκορ. Η Παρί ήταν κυρίαρχη στον αγώνα και στο 58΄βρήκε και δεύτερο γκολ όταν ο Μπαρκολά σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Λι Κανκ Ιν πήρε την κεφαλιά για το 2-0.

Στο 68΄ο Γάλλος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με τελείωμα στη γωνία, με τη Ρεν να μειώνει σε 3-1 στο 75΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλιμουέντο. Το γκολ έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους που βρήκαν ξανά δίχτυα στο 88΄αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι.

Κάπως έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος που έθεσε ξανά την Παρί σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και παράλληλα στην κορυφή, στο +3 με ματς περισσότερο από τη Μαρσέιγ.

Δειτε Επισης

Χάος στο Ατλέτικο Νασιονάλ-Τζούνιορ με μαχαιρώματα και δακρυγόνα από την αστυνομία
Ο Μπαρκολά υπέγραψε το τρίποντο των Παριζιάνων-Nίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν
Βαγιαδολίδ vs Μαγιόρκα 1-2-Απτόητοι οι Νησιώτες, πάτησαν τετράδα
Σόλσκιερ για Ρονάλντο: «Λάθος η επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Σίτι»
Στις τουρκικές φυλακές οπαδός του ΠΑΟΚ-Κατέβασε σημαία από τον ιστό της
Χωρίς οπαδούς η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς του Champions League με Ερυθρό Αστέρα
Χαμός στην Αφρική με ποδοσφαιριστή ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι 26 χρονών, αλλά ούτε... ο καθρέφτης του δεν τον πιστεύει
Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρ μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα της τουρκικής ομάδας στο Europa League
Europa League: Ισόπαλοι Ρόμα-Μπιλμπάο, ευρείες νίκες για Άγιαξ, Τότεναμ, Στεάουα
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων