Γκουαρδιόλα για Αρτέτα: «Μήπως ξέρει κάτι για τις 115 κατηγορίες της Σίτι;»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα δήλωσε ο Μίκελ Αρτέτα σχετικά με τη Μάντσεστερ Σίτι και τον κάλεσε να γίνει πιο ξεκάθαρος, πετώντας μάλιστα και... σπόντα για τις 115 κατηγορίες που βαραίνουν τους Πολίτες.

Η κόντρα μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ έχει φουντώσει για τα καλά μετά και το επεισοδιακό 2-2 του «Etihad», κι από αυτήν δεν εξαιρούνται και οι προπονητές τους, Πεπ Γκουαρδιόλα και Μίκελ Αρτέτα.

Οι δύο τεχνικοί και άλλοτε συνεργάτες στη Σίτι φαίνεται πως δεν έχουν αφήσει τη σκόνη του περασμένου ντέρμπι να καταλαγιάσει και συγκεκριμένα οι δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Μίκελ Αρτέτα έφεραν την «πληρωμένη» απάντηση του Καταλανού coach των πρωταθλητών Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Κανονιέρηδων απάντησε σκοπτικά σε ερώτηση που του έγινε για τις περιβόητες «dark arts» που φέρεται να χρησιμοποίησε η ομάδα του στο περασμένο ντέρμπι, δηλώνοντας: «Υπήρξα εκεί στο παρελθόν, ήμουν στη Σίτι για τέσσερα χρόνια. Έχω όλες τις πληροφορίες, συνεπώς γνωρίζω. Πιστέψτε με».

Αυτές οι δηλώσεις δεν έμειναν αναπάντητες από την πλευρά του Πεπ, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του και ενέπλεξε το όνομα του Αρτέτα και στο ζήτημα των 115 κατηγοριών για οικονομικές παραβάσεις που βαραίνουν τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι βρισκόταν κι ο ίδιος στο κλαμπ την εν λόγω περίοδο και ίσως σε αυτό έγκεινται οι... πληροφορίες του.

Δειτε Επισης

Ακόμα ένα ρεκόρ του Ρονάλντο-Τουλάχιστον 70 γκολ σε τέσσερις ομάδες
Γκουαρδιόλα για Αρτέτα: «Μήπως ξέρει κάτι για τις 115 κατηγορίες της Σίτι;»
Χάος στο Ατλέτικο Νασιονάλ-Τζούνιορ με μαχαιρώματα και δακρυγόνα από την αστυνομία
Ο Μπαρκολά υπέγραψε το τρίποντο των Παριζιάνων-Nίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν
Βαγιαδολίδ vs Μαγιόρκα 1-2-Απτόητοι οι Νησιώτες, πάτησαν τετράδα
Σόλσκιερ για Ρονάλντο: «Λάθος η επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Σίτι»
Χωρίς οπαδούς η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς του Champions League με Ερυθρό Αστέρα
Χαμός στην Αφρική με ποδοσφαιριστή ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι 26 χρονών, αλλά ούτε... ο καθρέφτης του δεν τον πιστεύει
Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρ μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα της τουρκικής ομάδας στο Europa League
Europa League: Ισόπαλοι Ρόμα-Μπιλμπάο, ευρείες νίκες για Άγιαξ, Τότεναμ, Στεάουα