«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου και την πρόκριση στον τελικό του Super Cup. Ο Βούλγαρος φόργουορντ ολοκλήρωσε με 20 πόντους τον ημιτελικό και τόνισε πόσο πολύ θέλουν οι Πειραιώτες τον τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είναι ομάδα που παλεύει, αυτό είναι το στιλ, το πνεύμα του. Χάσαμε φάσεις 50-50, στην άμυνα, βολές, φάσεις που εξαρτώνται από εμάς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα βάλουμε. Είναι θέμα διάθεσης και να μπούμε σωστά στο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μία δύσκολη ομάδα. Το Περιστέρι έπαιξε πολύ καλά και εμείς δεν προσεγγίσαμε το ματς όπως θέλαμε στις φάσεις που ανέφερα.

Είναι ένας τίτλος, ένας ματς διαφορετικό, δίνει ψυχολογία και το ματς και ο τίτλος, δεν κρινόμαστε από αυτό. Θέλουμε να τον κατακτήσουμε, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Είναι ένα σπουδαίο ματς, με μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να τα κάνουμε όλα στο 100% για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο. Είναι παίκτες «κλειδιά» οι Φαλ και Μιλουτίνοφ. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, όλες οι ομάδες έχουν τραυματίες. Να είμαστε σκληροί στο 50-50, στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες. Να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο οι Αντετοκούνμπο, είδαν αγώνα βόλεϊ
Το μεγάλο πρόβλημα του Roland Garros-Ψάχνει λύση η Αμελί Μορεσμό
Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς λόγια και μία μαύρη σελίδα (pic)
Αυτή είναι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για Φουρνιέ, Ναν, Μπαρτζώκα και Λεπενιώτη
«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι χειρονομία θέλει και να μην τιμωρείται, φοβάμαι τι θα γίνει στον αθλητισμό»
Παγκόσμιο ρεκόρ από τη Μακίντος στα 400 μέτρα ελεύθερο
Σίνερ vs Αλκαράθ: Η «Big Two» εποχή ξεκινά στον τελικό του Roland Garros
Ο Ντόρσεϊ απέφυγε ποτήρι στη φυσούνα του ΟΑΚΑ-«Πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση»
Χειρουργείο για τον θηριώδη Ζακ Ίντι στους Γκρίζλις, εκτός για το ξεκίνημα της σεζόν 2025/26
F1 - Όλοι οι βαθμοί του Φερστάπεν στο point system (vid)