Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται την Κυριακή η 5η αγωνιστική του Cyprus League by Stoiximan, του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α’ κατηγορίας.

Η Ομόνοια 29Μ υποδέχεται στην Περιστερώνα τον ΑΠΟΕΛ, ενώ, στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος αντιμετωπίζει τον Άρη. Τέλος ο Απόλλωνας φιλοξενεί στο στάδιο «Άλφα Μέγα» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 19:00.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις, Εθνικός και Ανόρθωση αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, ενώ με ισοπαλία 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ της Ομόνοιας Αραδίππου και της Καρμιώτισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στη πρώτη δεκάδα των πόντων ανά παιχνίδι στα κορυφαία τριάντα πρωταθλήματα της Ευρώπης η Πάφος
«Πανικός» από το κόσμο της Ομόνοιας για ένα εισιτήριο στον ιστορικό αγώνα με την Πάφο για το Conference League
Cyprus League: Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Ομόνοια 29Μ
Ανακοίνωσε την απόκτηση του εξτρέμ Φράντσου η Καρμιώτισσα
«Μετάνιωσε ο Αυγουστή, θεωρώ θα δώσουν ένα τέλος με Τιμούρ»
Παπαδόπουλος: «Έγινε καταστρατήγηση των κανονισμών»
«Την Παρασκευή η Αστυνομία είπε πως το CCTV στο ΓΣΠ ήταν ικανοποιητικό, ανεύθυνο να το έκανε για… άγγρισμα»
«Παίξαμε έξυπνα δεν δώσαμε χώρο στη Νέα Σαλαμίνα να μας απειλήσει»
Τι είπε στον διαιτητή μετά τον αγώνα με τον Άρη ο Χένινγκ Μπεργκ-«Θέλω να ξαναδώ τη φάση»