Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας

Μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος αφού ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, στην Περιστερώνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν για να σκοράρουν, ενώ από την άλλη τις δικές τις ευκαιρίες είχε και η Ομόνοια 29ης, για να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ομόνοια 29Μ (Γιώργος Πετράκης): Μπρολ, Ψάλτης (64΄Πική), Χέιλεν, Ντεσλάντες, Γουίλερ, Γκαρσία, Καρπ, Αλαμπρίτης (46′ Φιάκας), Ρ. Φερνάντες, Ένεμ (73′ Ράμος), Τρούγιτς (90+3′ Παύλου).

ΑΠΟΕΛ (Ζοζέ Ντομίνγκες): Μπέλετς, Σούσιτς (61΄Κιντιγιά), Ντβάλι, Λαΐφης, Τσεπάκ, Τεχέρα (73΄Αμπάνια), Σαρφό, Πίζι (86΄Ντράζιτς), Εντονγκαλά (61′ Μπα), Κόρμπου (73΄Μαρκίνιος), Ελ Αραμπί.

Στην ισοπαλία το ντέρμπι

Την ίδια ώρα, το ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη, έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την ομάδα του Άρη να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό με σουτ του Γιανίκ Γκομίς. Η Πάφος ισοφάρισε στο 10ο λεπτό με τον Γκολντάρ, με το σκορ να παραμένει αναλλοίωτο μέχρι τέλους.

Η ταυτότητα του αγώνα

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Κορέια, Λούκασεν, Γκολντάρ, Σίλβα, Πέπε (29′ Ναμ), Σούνιτς, Μπρούνο, Τάνκοβιτς, Ζάζα, Ζάιρο

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά Άλβες, Μποακί, Γιαγκό, Γκόλντσον, Καζού, Στρούτσκι (76′ Νίκολιτς), Σαρφό (82′ Μάτισικ), Μαγιαμπέλα (68′ Σαβό), Μπένγκτσον (68′ Μοντνόρ), Γκομίς (68′ Σεμέδο), Κβιλιτάια.

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε ο Απόλλωνας

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Απόλλωνας κέρδισε με 3-1 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, πιο δύσκολα απ’ όσο φαίνεται το τελικό σκορ.

Οι γαλάζιοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ στο 58’ με την Ένωση να ισοφαρίζει με τον Γκοντλίμπ στο 76’. Στο 90+6 ο Απόλλωνας από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 2-1, ενώ στο 90+11’ ο Βάισμπεκ έκανε το τελικό 3-1.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Απόλλων (Αντριάν Γκούλα): Λέουβενμπεργκ, Μπρούνο, Βούρος, Σελεστίν, Μαλεκκίδης, Κολ (80′ Ζμερχάλ), Βέισμπεργκ, Μπουαγκάρ (86′ Ντρόζντεκ), Μπολί (43′ Σπόλιαριτς), Σαγκάλ, Ντορεγκαράι.

Παραλίμνι (Όρι Γκούτμαν): Αντεμπαγιό, Χριστοφή, Κορίνους (83′ Μιλίσεβιτς), Χούγκενχουρντ, Φλίτερ, Νόρτι (69′ Έντσον), Κράιζ, Μαυρουδής (61′ Γκοντλίμπ), Σαμπού (69′ Γιαντσούκοβιτς), Ανδρέου (63′ Μπάρι), Σαμ.

Δειτε Επισης

Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη
Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς-Τελειώνει η μεταγραφή του στην Ομόνοια
Σήκωσαν το Super Cup οι Απόλλων Ladies-Κέρδισαν με τεσσάρα τη Λευκοθέα Λατσιών
Ισοπαλία στο Εθνικός Ανόρθωση, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι
Αλλαγή διαιτητή στο Δασάκι, λόγω τραυματισμού