«Θα ήταν έγκλημα εάν αγωνιζόμασταν σε αυτό το γήπεδο»

Την τοποθέτησή του για τον αγώνα απέναντι στη Λιθουανία, για το Nations League, έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλλαγή γηπέδου, την ετοιμότητα της ομάδας και για τον τρόπο που επιλέγει τους παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική.

Όπως ανέφερε αρχικά, «στην προηγούμενη διοργάνωση που παίξαμε τρεις ομάδες από αυτές συμμετείχαν στο euro. Σε σύγκριση με αυτόν τον όμιλο στο Nations League δεν είναι τόσο δυνατός αλλά δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να βρούμε αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο για να πετύχουμε το στόχο. Νικήσαμε την Λιθουανία στο τελευταίο φιλικό και αυτό θα επιδιώξουμε και τώρα».

Σε ότι αφορά στην αλλαγή γηπέδου, λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκεται, σημείωσε πως «τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με αυτά που έγιναν με το γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο που θα παίζαμε θα ήταν έγκλημα εάν αγωνιζόμασταν και ευτυχώς που βρήκαμε άλλο. Είναι πιο μικρό αλλά και αυτοί στο ίδιο γήπεδο θα αγωνίζονται γι’ αυτό εμείς θα δούμε την ομάδα μας».

Σε σχέση με την ετοιμότητα της ομάδας, σημείωσε ότι «δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε, τώρα είναι αρχή, τώρα ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα για τους παίκτες. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχικά για να νικήσουμε. Ήρθαμε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα όχι για να περάσει η ώρα μας. Σε σύγκριση με αυτές τις ομάδες αυτές έχουμε μειονέκτημα γιατί παίζουν παίκτες της χώρας τους στο πρωτάθλημα. Εμάς είναι ελάχιστοι που παίζουν στις ομάδες τους. Ο προπονητής εδώ βλέπει 30-40 παίκτες για να διαλέξει τους καλύτερους. Δεν είναι της ώρας αλλά είναι μεγάλη κουβέντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
«Ζητώ συγγνώμη για την αντίδραση μου από τον διαιτητή και από τον κόσμο, παρεκτράπηκα και δεν θα ξαναγίνει»
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Τρένο η Παρί στην μετά-Εμπαπέ εποχή-Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στην Ligue 1
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη