ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Βραζιλία-16χρονος τερματοφύλακας πέθανε ύστερα από απόκρουση πέναλτι

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βραζιλία η είδηση πως ένας 16χρονος τερματοφύλακας ερασιτεχνικής ομάδας, έφυγε από την ζωή καθότι απέκρουσε ένα πέναλτι με το στήθος, με αποτέλεσμα να του κοπεί η ανάσα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δέχτηκε την μπάλα απευθείας ανάμεσα στο στέρνο και το διάφραγμα, γεγονός που τον έκανε να καταρρεύσει από τον πόνο στο έδαφος. Ο Έντσον Λόπες Γκάμα πέθανε στο νοσοκομείο του Μαουές, όπου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο, σε ένα ταξίδι που διήρκεσε 11 ώρες μέσα από αγροτικούς δρόμους.

«Σήμερα άγγιξες όλη τη Βραζιλία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήσουν ένας αφοσιωμένος παίκτης και ένα παιδί που δεν ήταν ποτέ θλιμμένο, πάντα χαρούμενο.

Αδερφέ μου, λυπούμαστε που σε βλέπουμε να φεύγεις, αλλά έφυγες κάνοντας αυτό που αγαπούσες περισσότερο, παίζοντας ποδόσφαιρο», έγραψε ο αδελφός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Πηγήsdna

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey
Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζο Τόμπσον
Από την απογοήτευση στη συγκίνηση-Ο πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ που έγινε viral μετά την επική ανατροπή
Ποστέκογλου: «Δυστυχώς θα πρέπει να με ανεχτούν για λίγο ακόμα»
Πότε και πού θα γίνει ο φετινός τελικός του Europa League
Ροντέο στην Ρώμη και στα πέναλτι η Μπόντο Γκλιμτ την πρόκριση
Με αγγαρεία η Τσέλσι στους «4», ανατροπή και η Τζουγκάρντεν
Τα ζευγάρια των ημιτελικών σε Europa και Conference League
Η Ρεάλ οδηγείται προς «διαζύγιο» με τον Αντσελότι μετά τον τελικό του Copa del Rey
H Jeep επιστρέφει στην κεντρική χορηγία της Γιουβέντους με deal 25 εκατομμυρίων ετησίως