«Το μπάσκετ δεν ήταν δίκαιο στο ματς με τον Ολυμπιακό, οι δύο ελληνικές ομάδες είναι οι κορυφαίες αυτή τη στιγμή»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε μετά από τη νίκη της Μπασκόνια επί του Παναθηναϊκού AKTOR στη Βιτόρια και εξήγησε ότι το μπάσκετ δεν ήταν δίκαιο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους, το οποίο και έχασε στην παράταση. Ο πολύπειρος προπονητής τόνισε ότι οι δύο ελληνικές ομάδες είναι οι κορυφαίες στην EuroLeague τη δεδομένη στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

"Μου άρεσε η σταθερότητα για 40 λεπτά. Γίνανε λάθη αλλά ήμασταν συμπαγείς. Την Τρίτη δεν το κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό, το κάναμε απόψε. Το μπάσκετ δεν ήταν δίκαιο στο προηγούμενο ματς, γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά το χάσαμε στο τέλος. Συνεχίσαμε να ήμαστε συμπαγείς και πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία κορυφαία ομάδα. Για μένα οι δύο ελληνικές ομάδες είναι οι κορυφαίες αυτή τη στιγμή.

Η νίκη είναι πάντα σημαντική. Όταν κερδίζεις όλα μοιάζουν καλά. Ο προπονητής πρέπει να βρει τι πάει στραβά. Κάποιες φορές νικάς, κάποιες χάνεις, αυτό δεν αλλάζει τι πιστεύεις για την ομάδα σου. Αλλά η νίκη σου δίνει ώθηση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου. Συνεχίζουμε, ας ευχαριστηθούμε το σήμερα και από αύριο συνεχίζουμε να δουλεύουμε".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

F1 - Όλοι οι βαθμοί του Φερστάπεν στο point system (vid)
Νέα... Βασίλισσα στο Roland Garros η Κόκο Γκοφ με επική ανατροπή επί της Σαμπαλένκα
Ο Αταμάν απάντησε στον Λεπενιώτη: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο αθλητικός δικαστής αποφασίζει πριν από το Game 4 για Φουρνιέ-Ναν
Σε τελικούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Τουκολούκοβα και Αυγουστή
«Τρελάθηκε» ο Μίλερ και η οικογένεια του στο νικητήριο καλάθι του Χαλιμπέρτον
Η Μάλαγα «τσάκισε» τη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ απέκλεισε τη Μπασκόνια του Ρογκαβόπουλου
Ο Τεντόγλου κατέκτησε την 3η θέση στο Diamond League της Ρώμης
Γιαννακόπουλος: Ο Μπαρτζώκας είπε στην κόρη μου «άσε μας κοριτσάκι μου»-Είσαι τυχερός που δεν είμαι εκεί
Ο Ολυμπιακός νίκησε 99-88 τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο