Άλλαξε ώρα το Ομόνοια 29Μ-Απόλλων, ξεκινά δύο ώρες νωρίτερα

Δυο ώρες νωρίτερα από ότι είχε αρχικά οριστεί, θα κάνει σέντρα η αναμέτρηση της Δευτέρας (20/1) ανάμεσα σε Ομόνοια 29Μ και Απόλλωνα Λεμεσού, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, αμφότερες οι ομάδες έκαναν σχετικό αίτημα, το οποίο έγινε δεκτό από την Ομοσπονδία, με το ματς να ξεκινάει 17:00 αντί 19:00.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται πως ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 25 Ιανουαρίου μεταξύ της Ομόνοιας 29Μ και του Απόλλωνα, μετά από αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων, θα αρχίσει στις 17:00 αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση
Σαρφό: Νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ
Βολές ΠΑΣΠ για τις μεταγραφές παιδιών-«Σκανδαλώδης και απαράδεκτη απόφαση»
Ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για τον Γαλανόπουλο-Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ και η πίεση του Ουζουνίδη
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης για τον επενδυτή-«Τα κλικς δεν αξίζουν περισσότερο από την αγωνία του κόσμου μας»
Ορίστηκε το πρόγραμμα της 7ης και 8ης αγωνιστικής της β φάσης του πρωταθλήματος
Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου-Μάχες για τις δυο θέσεις του μεγάλου τελικού