Επιβεβαίωσε τους φόβους για Γιούρτσεβεν ο Αταμάν: Κάταγμα και εκτός για 1-2 μήνες

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τους φόβους που υπήρχαν στον Παναθηναϊκό AKTOR για τον Όμερ Γιούρτσεβεν. Ο Τούρκος σέντερ υπέστη κάταγμα στο πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 1-2 μήνες.

Κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό ο Ομέρ Γιούρτσεβεν τραυματίστηκε στο πόδι στην πρώτη περίοδο και αμέσως αποχώρησε από το παρκέ. Μάλιστα, εξετάστηκε από τους ιατρούς της ομάδας και δεν επέστρεψε στον αγώνα.

Κατευθείαν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του «πράσινου» σέντερ. Τελικά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα.

Ο Γιούρτσεβεν υπέστη κάταγμα δεξιού άκρου ποδός και έτσι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1-2 μήνες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν υπεβλήθη σε εξετάσεις στο "ΥΓΕΙΑ" μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στην πρώτη περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις οποίες υπέστη κάταγμα δεξιού άκρου ποδός».

Δειτε Επισης

Ο Αταμάν απάντησε στον Λεπενιώτη: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο αθλητικός δικαστής αποφασίζει πριν από το Game 4 για Φουρνιέ-Ναν
Σε τελικούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Τουκολούκοβα και Αυγουστή
«Τρελάθηκε» ο Μίλερ και η οικογένεια του στο νικητήριο καλάθι του Χαλιμπέρτον
Η Μάλαγα «τσάκισε» τη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ απέκλεισε τη Μπασκόνια του Ρογκαβόπουλου
Ο Τεντόγλου κατέκτησε την 3η θέση στο Diamond League της Ρώμης
Γιαννακόπουλος: Ο Μπαρτζώκας είπε στην κόρη μου «άσε μας κοριτσάκι μου»-Είσαι τυχερός που δεν είμαι εκεί
Ο Ολυμπιακός νίκησε 99-88 τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο
Τζόκοβιτς: «Μπορεί να ήταν ο τελευταίος μου αγώνας στο Roland Garros»
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες στον Δημήτρη Γιανακόπουλο