Ολυμπιακός: Φρεσκάρει την ενδεκάδα με Πόρτο, ενόψει… ντέρμπι

Τα πλάνα του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού την Πέμπτη (23/1, 19:45) στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League καταστρώνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Παρά το γεγονός ότι σήμερα έχει δώσει ρεπό στους «ερυθρόλευκους» για λόγους αποφόρτισης, ο Βάσκος τεχνικός έχει στο μυαλό του να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο «Καραϊσκάκης».

Σίγουρα απών από το ματς θα είναι ο τιμωρημένος Έσε και τη θέση του στη μεσαία γραμμή θα την πάρει ο Μουζακίτης. Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού διεκδικεί ο Κάρμο, ως παρτενέρ του Ρέτσου, ενώ ο Κοστίνια αναμένεται να προτιμηθεί για το δεξί άκρο της άμυνας, προκειμένου ο Ροντινέι να πάρει ανάσες και να μείνει στον πάγκο.

Ο Στάμενιτς ίσως επιστρατευτεί αντί του Γκαρσία στα χαφ, ενώ ο Γιάρεμτσουκ ίσως πάρει και φανέλα βασικού. Ο Ζέλσον αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά όχι στην ενδεκάδα, στην οποία δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Μασούρας.

Δειτε Επισης

Στα ύψη η χρηματιστηριακή αξία του Βαγγέλη Παυλίδη-Ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ
Νικολακόπουλος: «Κλειδώνει η μεταγραφή του Κωστούλα από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον»
Ρίγη συγκίνησης στην OPAP Arena για το τελευταίο «αντίο» στον Χατζηχρήστο
AEK: Τελειώνει την υπόθεση Νίκολιτς και επισπεύδει τα μεταγραφικά ο Ριμπάλτα
Εθνική Ελλάδος: Τεστ κόντρα στη Σλοβακία μπροστά στο κοινό της Κρήτης
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Όρτα-Συζητήσεις από μηδενική βάση
Πέθανε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος-Θλίψη στην ΑΕΚ
Η Μπράιτον δεν παίζει μόνη της για Κωστούλα-Στο κόλπο και δεύτερη ομάδα της Premier League
Κρούση Παναθηναϊκού στην Ίντερ για το ποσοστό του Βαγιαννίδη