ΕΠΟ: Συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με παρόντες Λανουά και Βαλέρι

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου συνεδριάζει την Τρίτη (στις 10 το πρωί) με βασικά θέματα στην ατζέντα της ζητήματα για το VAR (ακόμα και για τη νέα σύμβασή του), τη διαιτησία αλλά και τα της αναδιάρθρωσης. Για την αναδιάρθωση η βασική συζήτηση είχε να κάνει με τη Γ' Εθνική κατηγορία όμως είναι ανοιχτό να προκύψει κουβέντα και για τις 2 μεγάλες κατηγορίες. Πρόκειται για τη συνεδρίαση η οποία είχε αναβληθεί το προηγούμενο διάστημα.

Σε σχέση με τη Γ' Εθνική έχουν ήδη τεθεί επί τάπητος νέες ιδέες. Εξετάζονται κυρίως 2 εκδοχές σε σχέση με την κατηγορία. Η μία είναι να είναι η Γ' Εθνική με 10 ομίλους και υπάρχει και μία 2η εκδοχή με 2 ομίλους των 30 ομάδων και παράλληλα να δημιουργηθεί μία Δ' Εθνική με 10 ομίλους. Η τρέχουσα Γ' Εθνική έχει 4 ομίλους. Οι δύο πρώτοι με 18 ομάδες, ο 3ος με 16 και ο 4ος με 17.

Παρόντες στη συνεδρίαση της ΕΕΠ θα είναι και ο Λανουά αλλά και ο Βαλέρι (ως αρμόδιος για το VAR). Έτσι θα μπορέσουν και οι εκπρόσωποι των ομάδων και να κάνουν ερωτήσεις και να εκφράσουν και τα όποια παράπονά τους.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (άρθρο 53 του Καταστατικού) έχει ως εξής

Πρόεδρος: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Νικόλαος Τζώρτζογλου (ΕΠΟ)

Βασιλική Δημητρακοπούλου (ΕΠΟ)

Αστέριος Αντωνίου (ΕΠΟ)

Αστέριος Τόκας (ΕΠΟ)

Ευάγγελος Μαρινάκης (Πρόεδρος SL1)

Κωνσταντίνος Καραπαπάς (SL1)

Γεώργιος Κοσμάς (SL1)

Ιωάννης Παναγιωτίδης (SL1)

Κυριάκος Κυριάκος (SL1)

Πέτρος Μαρτσούκος (SL2)

Γεώργιος Μπαντής (Πρόεδρος ΠΣΑΠΠ)

Αθανάσιος Μακρυνιώτης (ΠΣΑΠΠ)

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι