Λύση συνεργασίας της Ομόνοιας 29Μ με τον Κάταλιν Καρπ

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου, συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, κάνοντας και απομακρύνσεις, πέραν των αναμενόμενων ενισχυτικών προσθηκών.

Προ ολίγου, το Τριφύλλι, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 31χρονο Μολδαβό Μέσο, Κάταλιν Καρπ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και παρέμεινε στη Λευκωσία μόλις για έξι μήνες.

Ο Καρπ, αγωνίστηκε με την Ομόνοια 29Μ, σε 15 αγώνες της Cyprus League και σε έναν αγώνα του Κυπέλλου Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αποδέσμευσής του:

«Το Σωματείο μας ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Catalin Carp.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια
Βαγγέλης Σάμιος: Ονειρευόμαστε μια Ακαδημία που θα δημιουργεί παίκτες, προσωπικότητες και πρότυπα