Πάει χωρίς... κέντρο και με λειψά φτερά στον τελικό της χρονιάς η Ανόρθωση-Νέες απουσίες

Μπορεί η Ανόρθωση να κατάφερε το περασμένο Σάββατο να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΚ, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όμως η ομάδα της Αμμοχώστου έχει γυρίσει ήδη σελίδα κααι βλέπει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την οκτάδα του κυπέλλου, που αντιμετωπίζεται ως ο τελικός των τελικών.

Δεδομένου ότι η Ανόρθωση δύσκολα θα διακριθεί μέσω του πρωταθλήματος, η μόνη διέξοδος για έξοδο στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή, μοιάζει ο θεσμός του κυπέλλου, κάτι το οποίο ισχύει και στην περίπτωση των γαλάζιων της Λεμεσού.

Για την Ανόρθωση και τον προπονητή της, Μάουρο Καμορανέζι, οι απουσίες είναι αρκετές, για το παιχνίδι της Τετάρτης, αφού εκτός μένουν οι Λόπες, Ρόγκουλιτς, Κριχόβιακ, αλλά και οι μόνιμα τραυματίες Γούλερι και Χρυσοστόμου.

Επίσης, εκτός αποστολής θα μείνουν και οι Αρτυματάς και Θεοδώρου, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ομόνοια Αραδίππου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση