Αύριο η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου

Το πρωί της Τετάρτης (8/1) και ώρα 11:00 πμ στο Συνεδριακό Κέντρο του σταδίου ΓΣΠ θα λάβει χώρα η κλήρωση της φάσης των «8» του φετινού Κυπέλλου Coca - Cola.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω αγωνιστικής (17η) για τη Cyprus League by Stoiximan, ωστόσο και το Κύπελλο Coca - Cola θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για το 2025, έστω και χωρίς -ακόμη- αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 πμ, θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του θεσμού. Στην κληρωτίδα θα βρεθούν ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕ Λεμεσού, Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού και ΕΝ Παραλιμνίου που έχουν προκριθεί στην οκτάδα, καθώς και Ομόνοια - Σπάρτακος Κιτίου, Άρης Λεμεσού - Πάφος και ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 29Μ, που αποτελούν τα τρία τελευταία ζευγάρια των «16».

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, η προημιτελική φάση θα ξεκινήσει στις 29 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα αρχίσουν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Μέχρι τώρα, εισιτήριο συμμετοχής στην προημιτελική φάση εξασφάλισαν ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλων και ΕΝ Παραλιμνίου.

Για να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση εκκρεμούν οι ακόλουθοι αγώνες:

Τετάρτη 15.01.2025

19:00 Ομόνοια Λευκωσίας - Σπάρτακος Κιτίου

19:00 Πάφος FC - Άρης

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ