Πρεσβευτής Fair Play για το 2025 ο Άντρος Καραπατάκης

Ο ΚΟΑ ενημέρωσε ότι ανακηρύχθηκε ως Πρεσβευτής Fair Play για το 2025 ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανακηρύσσουν ως Πρεσβευτή Fair Play για το 2025 τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Λάρνακας και Αντιπρόεδρο των Cyprus Olympians Άντρο Καραπατάκη. Η ανάδειξη του νέου Πρεσβευτή του ευ αγωνίζεσθαι θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025 στο πλαίσιο της 52ης Γιορτής των Αρίστων της ΕΑΚ.

Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά και Αντιπρόεδρος της ΚΕΣΟΑ (Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες), ο επιχειρηματίας Άντρος Καραπατάκης υπηρετεί τον αθλητισμό σε όλη του τη ζωή από διάφορα πόστα, αρχικά ως αθλητής, και αργότερα ως διοικητικός παράγοντας. Βίωσε μάλιστα το υπέρτατο συναίσθημα ως αθλητής, καθώς συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988, καταλαμβάνοντας την 28 θέση στην ιστιοπλοΐα.

Σημειώνεται ότι ο Πρεσβευτής «Fair Play» επιλέγεται σε ετήσια βάση. Ο Άντρος Καραπατάκης διαδέχεται τον Γιώργο Χρυσοστόμου που υπήρξε Πρεσβευτής Fair Play για το 2024.

Δειτε Επισης

Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
«Η αξία του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στα 60 εκατομμύρια, μακάρι να μας αφήσει άφωνους ο Πετρίδης»
Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Αρχίζουν τα έργα ανακαίνισης του οικήματος του ΑΠΟΕΛ
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ