Παίρνει Σέρχιο Πένια ο ΠΑΟΚ-Οριστική συμφωνία του Δικέφαλου με τη Μάλμε

Η πρώτη χειμερινή μεταγραφική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται γεγονός καθώς ο Σέρχιο Πένια αποχαιρέτησε τη Μάλμε, «πετάει» άμεσα για Θεσσαλονίκη και προβάρει τα ασπρόμαυρα.

Ο 29χρονος χαφ πήγε στη Μαρμπέγια για να φύγει οριστικά για τον ΠΑΟΚ καθώς έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα. Κάτι που προσυπογράφουν και οι πρωταθλητές Ελλάδος καθώς πλέον υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του Δικεφάλου και της σουηδικής ομάδας.

Η μεταγραφή είχε αρχίσει να διαφαίνεται απ' το γεγονός ότι ο Περουβιανός δεν αγωνίστηκε στο προπονητικό δίτερμα της Μάλμε. Λίγο αργότερα, στις δηλώσεις του στη σουηδική Aftonbladet, ήταν αποκαλυπτικός: «Είμαι χαρούμενος γιατί είναι η καριέρα μου. Έχω όμως μόνο καλά λόγια να πω για τη Μάλμε και την πόλη. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε μια μέρα. Ευχαριστώ τον σύλλογο, τους φιλάθλους και την πόλη. Είναι ο πρώτος σύλλογος με τον οποίο κέρδισα τίτλους. Είναι δύσκολο να πεις όχι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε».

Ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει σε απόλυτη συμφωνία με τον 29χρονο χαφ για 2,5 χρόνια με ένα συμβόλαιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, της τάξεως των 600.000 ευρώ. Απέμενε το deal με τη Μάλμε δεδομένου πως δεσμευόταν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 με συμβόλαιο. Το πρωί του Σαββάτου, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έστειλε την πρότασή της στους Σουηδούς και σήμερα (8/1) επήλθε η συμφωνία!

Οι δύο ομάδες είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και άμεσα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. Μιλώντας στον Τύπο και ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, αποχαιρέτησε τον Πένια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι δύσκολο για εμάς να αντικαταστήσουμε όλα όσα πρεσβεύει όσον αφορά την πάσα, την ιδιοφυΐα και την προσωπικότητα. Θέλει πάντα την μπάλα, δεν έχει σημασία ποιον έχουμε απέναντί μας».

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παράσταση για έναν ρόλο στο Παρίσι, φανταστικός και πάλι ο Σορτς που διέλυσε τη Μονακό
Οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια πήραν με βιντεοκλήση τον Πολονάρα για να του αφιερώσουν τον τίτλο
Η Βίρτους έκανε το 3-0 με μυθικό Σενγκέλια και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Πολονάρα
Πρεμιέρα με τριάρα για τη Ρίβερ Πλέιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων