Μαζί μέχρι το 2027 Πάφος και Μπρούνο-Έκλεισε το deal

Την επέκταση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν Πάφος Fc και Μπρούνο Φελίπε, μέχρι το 2027.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, η Πάφος αναφέρει πως «είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συμφωνίας της με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Μπρούνο Φελίπε, μέχρι το 2027. Ο σύλλογος μας επιβεβαιώνει τη δέσμευση του να διατηρήσει μια ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε για μελλοντικές επιτυχίες».

Σημειώνει ότι «από τότε που ήρθε στην Πάφος FC, ο Bruno Felipe είναι αναπόσπαστο μέρος της ομάδας, επιδεικνύοντας την τεχνική του ικανότητα, την ταχύτητα και τη δημιουργικότητά του στο γήπεδο. Οι εμφανίσεις του έχουν συμβάλει σημαντικά στις επιτυχίες του συλλόγου και αυτή η επέκταση συμβολαίου υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη μας στις ικανότητές του».

Όπως τονίζει, «ο Μπρούνο παραμένει ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η συμβολή του ήταν ουσιαστική και καθοριστική στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου, στην διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας την τρέχουσα σεζόν».

Καταληκτικά, αναφέρει ότι «η Πάφος FC με αυτή τη κίνηση διασφαλίζει τη σταθερότητα της και ενισχύει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για μεγαλύτερες επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του