Έκλεισε Γκλαβτσιτς η ΑΕΛ-Στα γαλαζοκίτρινα ο πρώην παίκτης του Βόλου

Σε μια νέα προσθήκη προχώρησε η ΑΕΛ, ώστε να βελτιώσει το δημιουργικό της κομμάτι, αφού έφερε στην Κύπρο τον Νεμάνια Γκλάβτσιτς.

Ο πρώην μέσος του Βόλου, είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σπάρτακ και Κιμκι, θα είναι κάτοικος Λεμεσού μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση: Σύναψη συνεργασίας με Nemanja Glavcic

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Nemanja Glavcic μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Nemanja Glavcic, γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου 1997 στο Κράλιεβο της Σερβίας, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παρτιζάν Βελιγραδίου, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Σπάρτακ Σουμπότιτσα, η Σλάβεν Μπελούπο και η Κίμκι Ρωσίας. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Super League 1 με την ομάδα του Βόλου, καταγράφοντας συνολικά 50 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε τον Nemanja στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου