«Σε ενδεχόμενη μη πρόκριση οι συνέπειες θα αγγίξουν όλο το ΑΠΟΕΛ»

Το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στη Τσέλιε, αλλά και τα ατομικά λάθη που στοίχισαν στον ΑΠΟΕΛ, σχολίασε ο παλαίμαχος άσσος των γαλαζοκιτρίνων, Κώστας Φασουλιώτης.

Μιλώντας στον Supersport Fm, ο κ. Φασουλιώτης αναφέρθηκε αρχικά στο ισόπαλο αποτέλεσμα, λέγοντας πως «η αλήθεια είναι ότι το ΑΠΟΕΛ πέτυχε δυο εκτός έδρας παιχνίδι. Κάτι που λέω πάντα το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει τένις. Το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ ο Ντβάλι ενέργησε λάθος. Παιδικό λάθος  που λέω. Πρέπει οι παίκτες να βοηθήσουν τον Χιμένεθ. Μην μου πείτε πως το πέναλτι δεν ήταν παιδικό λάθος. Ο τρόπος που στήθηκε ο Ντβάλι. Αξίζει να δείχνουμε την φάση για να δουν το πόσο λανθασμένα στάθηκε απέναντι στον ποδοσφαιριστή».

Σημείωσε ότι «ο Τεχέρα είναι η καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο ΑΠΟΕΛ. Ο Αμπάγκνια άλλη μια σπουδαία μεταγραφή όπως και ο Γαλανόπουλος. Ο Τσεμπάκ ήταν εκπληκτικός θα λείψει και αυτός. Το πρόβλημα είναι πως θα περάσει η μπάλα από τους πλάγιους στον επιθετικό. Χρυσάφη ο Λαϊφης για τον ΑΠΟΕΛ. Κάποια παιδικά λάθη πρέπει να σταματήσουν».

Για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης, είπε πως «το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης είναι πολύ σημαντικό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιμένεθ και είμαι 100% απόλυτος ότι αν μείνει στον ΑΠΟΕΛ θα κάνει πράγματα. Φτάνει να γίνουν σωστές ενέργειες. Δεν μπορούμε συνέχεια να τα ρίχνουμε πάνω στους προπονητές. Στηρίζουμε το ΑΠΟΕΛ ότι και αν γίνει. Θέλω την ερχόμενη Πέμπτη ο καλύτερος παίκτης του ΑΠΟΕΛ που είναι στην κερκίδα να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση. Την Τσέλιε την σέβομαι. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπομονή».

Σε σχέση με τη διαιτησία του αγώνα, υπέδειξε πως «ήταν λίγο παράξενος ο διαιτητής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Κάποια σφυρίγματα ήταν παράξενα. Δεν έκανε κάτι σοβαρό. Υπάρχει ένα φαουλ στο 90+4 που μπορούσε να το δώσει και δεν το έδωσε. Κίτρινες κάρτες με ευκολία σε παίκτες και προπονητή».  

Σε ότι αφορά στα ατομικά λάθη που έγιναν, είπε «κακά τα ψέματα ο Μπέλετς κάνει λάθη φέτος. Είναι αρκετά καλός τερματοφύλακας αλλά για έμενα έπρεπε να δοθεί και κάποια ευκαιρία στον Χριστοδούλου. Χρειάζεται ξεκούραση. Είναι μια δύσκολη θέση. Χρειάζεται στήριξη. Ενδεχόμενη μη πρόκριση οι συνέπειες θα αγγίξουν όλο το ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Σοκ με Τάσο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ-Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν
Απογοητευμένος ο Γαρπόζης μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα-«Προσπαθήσαμε αλλά δεν ήμασταν επικίνδυνοι»
«Ήταν μια απλή νίκη, θα είναι δύσκολη η συνέχεια, συγχαρητήρια και στον κόσμο μας»
«Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη, πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς»
Ικανοποιημένος με το 4-1 επί της ΕΝΠ ο Μπεργκ-«Πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς μας»
Με δύο αγώνες συνεχίζεται το Σάββατο η 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΕΚ Λάρνακας-ΕΝΠ 4-1: «Κιτρινοπράσινη» κυριαρχία με γκολ και θέαμα στο «ΑΕΚ Αρένα»
Νέα Σαλαμίνα - Καρμιώτισσα 2-1: Επιστροφή στις νίκες μετά από δέκα αγώνες
Cyprus League by Stoiximan: Ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι
«Σε ενδεχόμενη μη πρόκριση οι συνέπειες θα αγγίξουν όλο το ΑΠΟΕΛ»