Σοκ με Τάσο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ-Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Απίστευτα δυσάρεστη εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ, με τον τραυματισμό του Τάσου Δώνη να είναι σοβαρότερος από όσο πολλοί μπορεί να περίμεναν και τη σεζόν του Έλληνα επιθετικού να «τελειώνει» πρόωρα καθώς αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες.

Τη στιγμή όπου στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Τσέλιε, ο Τάσος Δώνης έπεσε στο έδαφος, κρατώντας το γόνατό του, επικράτησε άκρα ανησυχία στο ταλανισμένο από τραυματισμούς καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Η ανησυχία, δείχνει δυστυχώς να επιβεβαιώνεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα, ο Έλληνας επιθετικός υπέστη κάκωση του οπίσθιου χιαστού, τραυματισμός ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός των γηπέδων για διάστημα περί των 3 μηνών.

Έτσι, όντας εκτός αγωνιστικής δράσης για τέτοιο χρονικό διάστημα, ο Δώνης πιθανώς να βάζει ένα πρόωρο τέλος στη δική του σεζόν, εκτός και αν η ανάρρωσή του γίνει γρηγορότερα από το συνήθη χρόνο επούλωσης και κατορθώσει να προλάβει, κάποια από τα τελευταία ματς της σεζόν, τον Μάιο, με τις πιθανότητες να κλίνουν προς το αντίθετο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του