Σοκ με Τάσο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ-Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Απίστευτα δυσάρεστη εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ, με τον τραυματισμό του Τάσου Δώνη να είναι σοβαρότερος από όσο πολλοί μπορεί να περίμεναν και τη σεζόν του Έλληνα επιθετικού να «τελειώνει» πρόωρα καθώς αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες.

Τη στιγμή όπου στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Τσέλιε, ο Τάσος Δώνης έπεσε στο έδαφος, κρατώντας το γόνατό του, επικράτησε άκρα ανησυχία στο ταλανισμένο από τραυματισμούς καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Η ανησυχία, δείχνει δυστυχώς να επιβεβαιώνεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα, ο Έλληνας επιθετικός υπέστη κάκωση του οπίσθιου χιαστού, τραυματισμός ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός των γηπέδων για διάστημα περί των 3 μηνών.

Έτσι, όντας εκτός αγωνιστικής δράσης για τέτοιο χρονικό διάστημα, ο Δώνης πιθανώς να βάζει ένα πρόωρο τέλος στη δική του σεζόν, εκτός και αν η ανάρρωσή του γίνει γρηγορότερα από το συνήθη χρόνο επούλωσης και κατορθώσει να προλάβει, κάποια από τα τελευταία ματς της σεζόν, τον Μάιο, με τις πιθανότητες να κλίνουν προς το αντίθετο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη με τριάρα κόντρα στην Ανόρθωση
Πετράκης: «Ήταν ένα παιχνίδι μονόλογος για εμάς, δεν μας αξίζει η θέση που έχουμε στη βαθμολογία»
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η Ομόνοια 29ης Μαΐου δεν βρίσκεται στη θέση που της αξίζει»
Μεγάλο βήμα του Εθνικού προς την παραμονή, με «χρυσό» σκόρερ τον Μπονέτο
Δανεικός στη Γιαγκελόνια ο Σεμέδο
Σοκ με Τάσο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ-Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν
Απογοητευμένος ο Γαρπόζης μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα-«Προσπαθήσαμε αλλά δεν ήμασταν επικίνδυνοι»
«Ήταν μια απλή νίκη, θα είναι δύσκολη η συνέχεια, συγχαρητήρια και στον κόσμο μας»
«Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη, πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς»
Ικανοποιημένος με το 4-1 επί της ΕΝΠ ο Μπεργκ-«Πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς μας»