Δανεικός στη Γιαγκελόνια ο Σεμέδο

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Άρης Λεμεσού γνωστοποίησε πως ο ποδοσφαιριστής, Έντι Σεμέδο, θα πάει δανεικός στη Πολωνική Γιαγκελόνια.

Ο Σεμέδο θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Πολωνία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς εάν η Γιαγκελόνια επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει τον δανεισμό του Έντι Σεμέδο στην Πολωνική Γιαγκελόνια (Jagiellonia Bialystok) μέχρι το τέλος της περιόδου με προοπτική μόνιμης μετακίνησης του στο τέλος της περιόδου δανεισμού.

Ο Σεμέδο ήρθε στην ομάδα μας πριν από ένα χρόνο, (Ιανουάριο 2024), έχοντας υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στην τρέχουσα σεζόν, ο Σεμέδο κατέγραψε 14 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ συνολικά αγωνίστηκε σε 33 επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ευχαριστούμε τον Σεμέδο για την προσφορά του και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα
Έκλεισε η μεταγραφή Ντ' Αλμέιδα-Σφίγγα για Μπράουν και Σιήκκη ο Φανούριος
«Πότε θα κατεδαφιστεί το οικτρό κτίριο στην είσοδο της Λευκωσίας;»
Δυνατό τεστ για την Εθνική-Κοντράρεται με τη Βουλγαρία στο «Hristo Botev»
Επιστρέφει ο Νεόφυτος Λάρκου-Έκλεισε η συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα