«Έφτανα σπίτι κλαίγοντας μετά την προπόνηση στην Παρί»

Ο Φαμπιάν Ρουίθ είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η Παρί Σεν Ζερμέν στο χώρο του κέντρου και θεωρείται ένας από τους πυλώνες ανάπτυξης της ομάδας.

Ο Ισπανός παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στις δυσκολίες προσαρμογής του στο Παρίσι, τονίζοντας πως πολλές φορές γύριζε στο σπίτι μετά από προπόνηση και έκλαιγε.

Οι δηλώσεις του Φαμπιάν Ρουίθ

«Δυσκολεύτηκα πολύ να προσαρμοστώ, ειδικά με το κλίμα. Έφτανα στο σημείο να γυρίζω σπίτι μετά την προπόνηση και να κλαίω. Δεν ήμουν χαρούμενος και, μερικές φορές, έλεγα ότι δεν ήθελα να συνεχίσω να προπονούμαι», δήλωσε αρχικά σε συνέντευξη στην εκπομπή Universo Valdano στο Movistar+.

«Ο Λουίς Ενρίκε είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος, δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Νομίζω ότι, στο τέλος, καταλήγουμε να το εκτιμούμε αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, γιατί αλλιώς δεν χαρίζεται σε κανέναν».

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο πρώην προπονητής της Barcelona εξέφρασε τη μεταμέλειά του για μια συγκεκριμένη απόφαση: «Ήταν διεθνής μαζί μου. Έπαιξε στο Euro 2021, αλλά δεν τον πήρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και νομίζω ότι έκανα λάθος. Τότε, πίστευα ότι δεν έπρεπε να τον πάρω, αλλά τώρα μπορώ να το πω… Έκανα λάθος, έπρεπε να είναι εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσφορά του Φαμπιάν εντός και εκτός γηπέδου».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

«Έφτανα σπίτι κλαίγοντας μετά την προπόνηση στην Παρί»
Φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα κατά του Βινίσιους στην Ισπανία-Διεκόπη ο αγώνας
Ο Έντρικ δήλωσε παρών απέναντι στη Σοσιεδάδ και η Ρεάλ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό
Πάλμα και Γιάρεμτσουκ «εκτόξευσαν» το σκορ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ σε 5-0
Καλοκαιρινό rebuild στη Μάντσεστερ Σίτι με Καμπιάσο και Λιβραμέντο
Οπαδός της Γιουνάιτεντ έφτιαξε βραχιόλι στον Αμορίμ για καλή τύχη
Κρίσιμη συνάντηση για τους κανονισμούς διαιτησίας-Αλλάζουν τα δεδομένα για το οφσάιντ;
Μέσι: Εξάμηνος αποκλεισμός στο διαιτητή που ζήτησε τη φανέλα του Αργεντινού
Αντριάνο: Ο ολόιδιος 18χρονος γιος του υπέγραψε σε ομάδα της Πορτογαλίας
Κύπελλο Ιταλίας: Η Ίντερ νίκησε με 2-0 τη Λάτσιο κι έκλεισε ραντεβού με τη Μίλαν στα ημιτελικά