Τέσσερις αγωνιστικές στον Μουρίνιο για το «πηδούσαν σαν μαϊμούδες» στο ντέρμπι με τη Γαλατά

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης μεταξύ Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι.

Η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε στον Πορτογάλο τεχνικό δύο αγωνιστικές τιμωρία για τη φράση που απηύθυνε προς τον πάγκο της Γαλατασαράι, λέγοντας ότι οι αντίπαλοι «πηδούσαν σαν μαϊμούδες» κατά τη διάρκεια της έντασης στη διάρκεια του αγώνα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μουρίνιο φέρεται να απευθύνθηκε στον τέταρτο διαιτητή λέγοντας:

«Αν ήσουν εσύ ο διαιτητής, θα ήταν καταστροφή».

Η δήλωση αυτή θεωρήθηκε προσβλητική από την Τουρκική Ομοσπονδία, που πρόσθεσε άλλες δύο αγωνιστικές τιμωρίας στο ήδη βαρύ πειθαρχικό κατηγορητήριο.

Η Γαλατασαράι προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μουρίνιο, καταθέτοντας καταγγελία στη UEFA και τη FIFA.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Φεύγει από την Ίντερ ο Ιντζάγκι, οδεύει προς Αλ Χιλάλ
Απέρριψε την πρόταση της Αλ Χιλάλ ο Μπρούνο Φερνάντες
Η Λεβερκούζεν θέλει 150 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τον Βιρτς
Η Μίλαν ονειρεύεται τον Λούκα Μόντριτς
Η Αλ Χιλάλ πιέζει τον Φερνάντες για την απάντησή του
Γκουαρντιόλα: Ο Γιαμάλ βρίσκεται στο καλύτερο μέρος, είμαι οπαδός της Μπάρτσα
To Champions League έφερε... απώλειες πολλών εκατομμυρίων για την Παρί
Πάνω από 30.000 ευρώ για μια φανέλα του Σον από τον τελικό του Europa League... και δεν ήταν αυτή που φορούσε!
Παρί: Οι παίκτες θα μοιράσουν στους υπαλλήλους το μπόνους από την κατάκτηση του Champions League
«Αλμυρός» για τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκιμπς-Γουάιτ, ζητά μέχρι και 120 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ