Διαμαρτυρίες Χιμένεθ και πιθανή παραπομπή στον Αθλητικό Δικαστή

Η συμπεριφορά του Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει τον Ισπανό τεχνικό ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή.

Το πάθος ξεχείλιζε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Ο Ισπανός τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» εμφανώς εκνευρισμένος κινήθηκε προς τον Δανό διαιτητή της αναμέτρησης αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, εκφράζοντας με έντονο τρόπο την αντίθεσή του σε αποφάσεις του αγώνα.

Η αντίδρασή του προκάλεσε στιγμιαία ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με την κατάσταση να εξομαλύνεται χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Ο διαιτητής κατέγραψε στο φύλλο αγώνα το περιστατικό, σημειώνοντας πως ο προπονητής των φιλοξενούμενων κινήθηκε εναντίον του και προέβη σε έντονες διαμαρτυρίες, κάτι που πιθανότατα θα οδηγήσει τον Χιμένεθ ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή.

Πηγή: Gazzetta

Δειτε Επισης

Θεοχάρους: «Δεν έγινε οικονομική υπέρβαση τον Ιανουάριο»
Διαμαρτυρίες Χιμένεθ και πιθανή παραπομπή στον Αθλητικό Δικαστή
Χωρίς οπαδούς η Ομόνοια στην Περιστερώνα-Εξετάζονται άλλα δύο ντέρμπι
Μιχαηλούδης: «Είμαστε αισιόδοξοι για την εξάδα»
Καρσέδο: «Υποφέραμε μέχρι το φινάλε, να γίνει μάθημα το σημερινό»
Απογοητευμένος ο Χιμένεθ μετά την ισοπαλία-«Δεν είναι κανείς πιο τυφλός από αυτό που δεν θέλει να δει»
Καμορανέζι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος»
Ντέρμπι απ’ τα παλιά αλλά συμβιβάστηκαν στο 2-2 Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ
Ένα γκολ και ένα αυτογκόλ εξασφάλισαν τη νίκη για την Πάφο FC
Νέα επίθεση Ομόνοιας στην ΚΟΠ-«Οι διαιτητές μπορούν να «σφάζουν» μια ομάδα απροκάλυπτα»