Κούμας: «Ο στόχος μας είναι να μην κριθεί το πρωτάθλημα με διαιτητικά λάθη»
14:36 - 06 Φεβρουαρίου 2025
![cats](/images/RVxJ20YWTHPYYALlhkcx5uFATtI=/845803/width-750/2025/02/06/cats_6WTfH6N.jpg)
Μετά το πέρας της συνάντησης με τους Προέδρους, ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, παραχώρησε δηλώσεις στους παρόντες του τύπου και σχολίασε όλα τα ζητήματα που είναι απόρροια της εν λόγω συγκέντρωσης.
Ο Μεσσίνα ήδη αποχώρησε από τον χώρο, αισιόδοξος όπως παρουσιάστηκε, ότι θα επέλθει μια λύση στη κόντρα των διοικήσεων και της κεντρικής αρχής διαιτησίας. Επίσης προέκυψε και απόφαση από όλα τα σωματεία από κοινού, κατά της απαγόρευσης παρουσίας των εκτός έδρας φιλάθλων σε κάποια παιχνίδια αυξημένης επικινδυνότητας, όπως το ήθελε με εισήγησή της η Αστυνομία.
Μετά λοιπόν από το πέρας της συνάθροισης, ο Γιώργος Κούμας, μίλησε για όλα αυτά τα ζητήματα, καθώς και για θέματα που απασχολούν συλλήβδην την Ομοσπονδία, στους εκπροσώπους του τύπου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η πρόθεση στα πλέι οφ είναι στα περισσότερα παιχνίδια να υπάρχουν καλοί ξένοι διαιτητές. Ο στόχος μας είναι να μην κριθεί το πρωτάθλημα με διαιτητικά λάθη. Συνολικά, λάθη έγιναν αλλά ο βαθμολογικός πίνακας είναι όπως έπρεπε να είναι. Ο Μεσσίνα θέλει να βελτιώνει τον Κύπριο διαιτητή».
Για τις εισηγήσεις Αστυνομίας:
«Οι λύσεις βρίσκονται σε κλειστές αίθουσες και όχι μέσω των μίντια. Θα απαντήσω στις επιστολές που πήρα, έχω ενημερώσει τα Σωματεία. Μέχρι στιγμής ισχύουν οι δικοί μας κανονισμοί».