Ο Βιλένα πάει δανεικός στην Αλάνιασπορ και o ΠΑΟ αφαιρεί 700.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του

Με τα περισσότερα χειμερινά, μεταγραφικά "παράθυρα" να έχουν κλείσει εδώ και μέρες στις πιο πολλές "αγορές" της Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματήσει να αναζητά επιλογές για να "ξεφορτώσει" του ρόστερ του απ’ τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Ήδη έχουν αποδεσμευτεί τα προηγούμενο διάστημα οι Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Τρουιγιέ και πλέον το "τριφύλλι" είναι πολύ κοντά σε λύση (έστω και προσωρινή) με τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος οδεύει ολοταχώς για δανεισμό στην τουρκική Αλάνιασπορ ως τον Ιούνιο.

Το μεταγραφικό "παράθυρο" στην Τουρκία κλείνει την προσεχή Τρίτη (11/2) και οι συζητήσεις των πράσινων με την άλλοτε ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη και Τζαβέλλα είναι πια πολύ προχωρημένες, σε σημείο που να αναμένεται μέσα στο προσεχές 48ωρο να υπάρξει οριστική συμφωνία σε όλα.

Οι Τούρκοι θα καλύψουν τις αποδοχές του Βιλένα ως το προσεχές καλοκαίρι (σε πρώτη φάση φαίνεται πως δεν θα μπει κι οψιόν αγοράς του), με τον Παναθηναϊκό να "αφαιρεί" απ’ τον εφετινό προϋπολογισμό του το συμβόλαιο που είχε ο 29χρονος άσος για το δεύτερο μισό της σεζόν, το οποίο είναι της τάξεως των 700.000 ευρώ (αμείβεται συνολικά με 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως).

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για την πώληση του Αντράζ Σπόραρ, με τις επαφές ανάμεσα στα δύο κλαμπ να έχουν φτάσει πια σε πολύ καλό σημείο και να πλησιάζουν προς συμφωνία. Το μεταγραφικό παράθυρο στη Σλοβακία ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Όρτα-Συζητήσεις από μηδενική βάση
Πέθανε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος-Θλίψη στην ΑΕΚ
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League
Η Μπράιτον δεν παίζει μόνη της για Κωστούλα-Στο κόλπο και δεύτερη ομάδα της Premier League