«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»

Την απόφαση της Αστυνομίας να ζητήσει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Απόλλωνα, πράγμα που δεν έγινε δεκτό από την ΚΟΠ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά με κόσμο κι από τις δύο ομάδες, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον Sport Fm, είπε πως «θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην παίρναμε οπαδούς. Τις τελευταίες εβδομάδες ήταν αψεγάδιαστοι. Εμείς είχαμε κατά νου και την επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας ότι δεν φοβούνται να αστυνομεύσουν τέτοιου είδους παιχνίδια».

Για το θέμα που προέκυψε με το ΓΣΟ και την ενδεχόμενη εκδίωξή τους, σημείωσε πως «είναι παλιό το ζήτημα, δεν υπάρχει ουδεμία επίσημη ενημέρωση. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι, όπως και στο θέμα της φορολογίας αφού δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση. Είναι ένα σημαντικό ζήτημα επειδή εκεί προπονούνται εκατοντάδες παιδιά, εμείς δεν έχουμε όμως κάποια επίσημη ενημέρωση και αναμένουμε για να τοποθετηθούμε. Το ίδιο ισχύει και για τις οφειλές προς το κράτος».

Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είπε πως «είναι μεγάλο παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο και οι δύο ομάδες θα παλέψουν με στόχο το τρίποντο. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, γνωρίζουμε ότι το ΑΠΟΕΛ θέλει να αντιδράσει αλλά έχουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση με τον κ. Αυγουστή».

Για όσα άκουσαν από τον κ. Μεσίνα, σημείωσε ότι «ο Νίκος Κίρζης έκανε αρκετές ερωτήσεις στο κ. Μεσίνα, του έδειξε εμπράκτως ότι δεν βρίσκει οποιαδήποτε βελτίωση στο θέμα της διαιτησίας. Ο κ. Μεσίνα είχε αντίθετη άποψη, μια απο τις ερωτήσεις ήταν και η επεξήγηση η εβδομαδιαία που αμφισβητείται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν έχω ενημέρωση πως δεν ικανοποιήθηκε το Υπ. Οικονομικών, αλλά ζήτησε περεταίρω διευκρινήσεις από τις ομάδες»
«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»
Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής-Σέντρα στο παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την Ομόνοια
Απίστευτες αποδόσεις στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Το πλάνο της Αστυνομίας για την άφιξη και αναχώρηση ΑΠΟΕΛιστών και Απολλωνιστών στο ΓΣΠ για το ντέρμπι
Ορίστηκε η Γενική Συνέλευση για τη μετονομασία της εταιρείας και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΚ
Εθνική Ελπίδων Κύπρου: Οι αντίπαλοι στη νέα διοργάνωση
Κούμας: «Ο στόχος μας είναι να μην κριθεί το πρωτάθλημα με διαιτητικά λάθη»
Έκπληξη ΠΑΣΠ για μη κάλεσμα του στη σύσκεψη ΚΟΑ για το γυναικείο ποδόσφαιρο
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τον αγώνα Ομόνοια 29Μ-Ομόνοια Λευκωσίας