Βράζουν οι ΑΠΟΕΛίστες για Χιμένεθ-Το μπαλάκι στον Πετρίδη υπό το φόβο να χαθεί και η εξάδα

Βράζουν εδώ και μέρες με τον προπονητή της ομάδας τους, Μανόλο Χιμένεθ, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αφού εδώ και αρκετά παιχνίδια, ιδίως εκτός έδρας και στους αγώνες ντέρμπι, οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούν να πετύχουν νίκη.

Μεγάλη μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, ζητούν την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού, αφού εκφράζουν φόβους, πως η ομάδα τους θα μείνει εκτός πρώτης εξάδας. Την τελική απόφαση, έχει ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος αξιολογεί τα δεδομένα, ποδοσφαιρικά και οικονομικά και αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του.

Σημειώνεται, ότι ο Χιμένεθ είναι ο τρίτος προπονητής που κάθεται φέτος στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, μετά τους Νταβίντ Γκαγιέχο και Ζοσέ Ντομίνγκεζ, γεγονός που πρέπει να συνυπολογιστεί στο κομμάτι των αποζημιώσεων.

Πάντως, ο ΑΠΟΕΛ έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα από τις άλλες δύο ομάδες που διεκδικούν είσοδο στην πρώτη εξάδα, δηλαδή τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, αφού θα αγωνιστεί κατά σειρά με ΑΕΛ, Πάφο, Άρη και Ομόνοια.

Την ίδια ώρα, ο Απόλλωνας έχει να αντιμετωπίσει την Ομόνοια, την Πάφο, τον Εθνικό και τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ η Ανόρθωση παίζει με Άρη, Καρμιώτισσα, ΕΝΠ και Ομόνοια 29ης Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τρίτη και φαρμακερή προσπάθεια για εκσυγχρονισμό του Νόμου για τη βία στα γήπεδα ή θα... τριτώσει το κακό;

Δειτε Επισης

ΑΠΟΕΛ: Στη Σλοβενία για να σώσει το γόητρο και τη χρονιά
Στη πρώτη δεκάδα των πόντων ανά παιχνίδι στα κορυφαία τριάντα πρωταθλήματα της Ευρώπης η Πάφος
«Πανικός» από το κόσμο της Ομόνοιας για ένα εισιτήριο στον ιστορικό αγώνα με την Πάφο για το Conference League
Cyprus League: Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Ομόνοια 29Μ
Ανακοίνωσε την απόκτηση του εξτρέμ Φράντσου η Καρμιώτισσα
«Μετάνιωσε ο Αυγουστή, θεωρώ θα δώσουν ένα τέλος με Τιμούρ»
Παπαδόπουλος: «Έγινε καταστρατήγηση των κανονισμών»
«Την Παρασκευή η Αστυνομία είπε πως το CCTV στο ΓΣΠ ήταν ικανοποιητικό, ανεύθυνο να το έκανε για… άγγρισμα»
«Παίξαμε έξυπνα δεν δώσαμε χώρο στη Νέα Σαλαμίνα να μας απειλήσει»