Περιμένει απαντήσεις για το επόμενο βήμα του ο Τιμούρ-«Αν ήμουν Ισπανός μπορεί να ήμουν σε πολύ μεγάλη ομάδα»

Αρκετά και διάφορα που θα συζητηθούν είπε στο podcast Romaleon, με τον Στέλιο Παπαμωυσέως, ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και στα επόμενα βήματά του.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα πάω Σκωτία. Περιμένω να δω τι θα γίνει. Ήμουν στο εξωτερικό τις προηγούμενες μέρες. Μετά την αποχώρηση μου από την Εθνική είπα όχι σε προτάσεις από Γεωργία και Ελλάδα. Στην Ελλάδα είπα ότι δεν θα πάω ποτέ ξανά στη καριέρα μου».

Σημείωσε επίσης πως «η αλήθεια δεν μου δόθηκε μια ευκαιρία σε μεγάλο πρωτάθλημα στην Ευρώπη που πιστεύω ότι άξιζα με όσα πετύχαμε στη Κύπρο. Θεωρώ ότι στο εξωτερικό δεν δίνουν τόση πολλή σημασία στο κυπριακό ποδόσφαιρο και αυτό παίζει ρόλο».

Τόνισε επίσης, πως «εδώ που τα λέμε για τους προπονητές έχει μεγάλη σημασία τι διαβατήριο έχεις. Άλλο το ισπανικό και πορτογαλικό διαβατήριο. Αν ήμουν Ισπανός μπορεί να ήμουν σε πολύ μεγάλη ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα-Το... μπενταντίν, το θερμό τετ α τετ και οι μπηχτές Τιμούρ και Σωφρόνη

Δειτε Επισης

League Cup Γυναικών: Νίκες για Apollon Ladies και Lakatamia FC
Σημαντικές νίκες για Αραδίππου και Παραλίμνι, ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας στον Α' Όμιλο
Ανεβαίνουν στην Α' Κατηγορία Freedom24 ΕΝ Ύψωνα, Ολυμπιακός και Ακρίτας
Ομόνοια Αραδίππου και Παραλίμνι έβαλαν κι άλλη φωτιά στη μάχη της παραμονής-Ελάχιστες οι ελπίδες της Σαλαμίνας
ΒΙΝΤΕΟ: Ασύλληπτος Πίττας-Ξέρανε με δύο γκολ τη Λοκομοτίβ, το ένα με ψαλιδάκι
Κλείδωσαν οι ομάδες που ανεβαίνουν στα σαλόνια-Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή
Έγινε κι αυτό στο κυπριακό ποδόσφαιρο-Η Πέγεια κατέβηκε με οκτώ παίκτες να αντιμετωπίσει τον Οθέλλο
Πληροφορίες πως ξηλώνει τον Εθνικό η Ανόρθωση-Μετά τον Μακρίδη στο στόχαστρο και ο Μπαντία
Μαίνεται η μάχη του υποβιβασμού-Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η δράση
Κλείνει το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντής η Ανόρθωση-Προ των πυλών ο Μακρίδης