Άβολη μοιρασιά Εθνικού και Καρμιώτισσας στο Αμμόχωστος

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Εθνικό Άχνας στο «Αμμόχωστος Επιστροφή», σε ματς για την 22η αγωνιστική της Cyprus League. Οι δυο ομάδες είχαν τις φάσεις για να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν. Έτσι, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και παραμένουν σε...εγρήγορση αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δυο ομάδες να είναι προσεκτικές και να μη δείχνουν ιδιαίτερη επιθυμιά να ρισκάρουν. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 10’, όταν το σουτ του Γκονζάλες, κόντραρε στον Τσουκαλά και κατέληξε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Μπαντία έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Γκονσάλες να σουτάρει ξανά και τον Επασί να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 32’ σημειώθηκε η πιο καλή στιγμή στο ματς, όταν μετά το λάθος του Φλόρες, o Ανδρέου σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49’, ο Γιούσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά καθυστέρησε, προσπαθώντας να ντριμπλάρει και έτσι έχασε την μπάλα. Οι «πορτοκαλί» συνέχισαν να απειλούν και στο 54’, ο Κοβάσεβιτς γύρισε στον Σμίλιανιτς, με τον δεύτερο να μην κατορθώνει να τελειώσει σωστά τη φάση. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπονέτο βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά η σέντρα σουτ του πήγε εκτός εστίας. Η επόμενη αξιοσημείωτη φάση σημειώθηκε στο 74’, με τον Καμπετσή να ελευθερώνεται και να στέλνει την μπάλα άουτ. Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα άνηκε στον Εθνικό, στο 83'. Ο Ντε Ιριόντο με κεφαλιά στη μικρή περιοχή αστόχησε και δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Καρμιώτισσα (Αλέξης Γαρπόζης): Επασί, Αντωνίου, Αρτυματάς, Τσουκαλάς (61′ Καμπετζής), Κοβάσεβιτς, Α. Νεοφύτου, Ανδρέου, Χότσκο, Κβίρκβια, Γιούσης, Σμίλιανιτς (82′ Στογιάνοβιτς).

Εθνικός (Νταβίντ Μπαντία): Φλόρες, Τάντι, Π. Ιωάννου, Μπαχάνακ, Παναγιώτου, Ντε Ιριόντο, Γκονζάλες, Πεχλιβάνης, Μπρένο, Μπονέτο, Αντερέγκεν (73′ Ερνάντες).

Πηγή: gazzetta.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Cyprus League: Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Ομόνοια 29Μ
Ανακοίνωσε την απόκτηση του εξτρέμ Φράντσου η Καρμιώτισσα
«Μετάνιωσε ο Αυγουστή, θεωρώ θα δώσουν ένα τέλος με Τιμούρ»
Παπαδόπουλος: «Έγινε καταστρατήγηση των κανονισμών»
«Την Παρασκευή η Αστυνομία είπε πως το CCTV στο ΓΣΠ ήταν ικανοποιητικό, ανεύθυνο να το έκανε για… άγγρισμα»
«Παίξαμε έξυπνα δεν δώσαμε χώρο στη Νέα Σαλαμίνα να μας απειλήσει»
Τι είπε στον διαιτητή μετά τον αγώνα με τον Άρη ο Χένινγκ Μπεργκ-«Θέλω να ξαναδώ τη φάση»
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, πληρώσαμε σοβαρά ατομικά αμυντικά λάθη»
«Κάποιοι έλεγαν ότι θα παλέψουμε για διαβάθμιση, αλλά η Ανόρθωση έχει βαριά φανέλα»