«Σήμερα κανείς δεν νοιάζεται για μπάσκετ, όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων»

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στη σημασία των συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, στις δηλώσεις του μετά το διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη Βιλερμπάν. Ο αρχηγός των πρασίνων εξήγησε ότι όλη η χώρα βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων και ανέφερε ότι είναι περήφανος που οι Έλληνες βρέθηκαν στις συγκεντρώσεις στη διάρκεια της ημέρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

“Ξέραμε ότι θα είναι ένα περίεργο ματς, έχουν μια πολύ αθλητική ομάδα. Αν χάναμε τον έλεγχο του αγώνα, ξέραμε ότι θα γυρνούσαν σε αυτό. Όπως είδατε είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Τελικά λάβαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και πήραμε μια σημαντική νίκη.

Θέλω να πω κάτι άλλο, εκτός από το μπάσκετ. Σήμερα στην Ελλάδα κανείς δεν νοιάζεται για το μπάσκετ. Σήμερα είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας. Πέντε ή έξι εκατομμύρια Έλληνες βγήκαν στους δρόμους. Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς γιατί συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από αυτό το δυστύχημα που συνέβη με τα τρένα. Θέλω να πω ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων. Είμαι περήφανος”.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες στον Δημήτρη Γιανακόπουλο
Περισσότεροι από 2.280 ηλικιωμένοι από Κύπρο και Ελλάδα συμμετείχαν στους Γηριατρικούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο
Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Αταμάν-«Aν βρίσουν πάλι την Τουρκία, θα το ξανακάνω»
Μια ανάσα από Μίσιτς η Φενέρ
O πιθανότερος προορισμός για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τη νέα χρονιά
Αταμάν, Σλούκας, Παπαπέτρου, Σερέλης και Κοντός παρουσίαστηκαν στον Αθλητικό Δικαστή
Σαμπαλένκα και Γκοφ θα παλέψουν για τον τίτλο στο μονό γυναικών στο Roland Garos
Ο πόντος της χρονιάς στο Roland Garros-Ο Τζόκοβιτς επιβίωσε σε ράλι με 41 χτυπήματα απέναντι στον Ζβέρεφ
Αποσύρθηκε στα 37 του ο θρύλος της πυγμαχίας της Ουκρανίας, Βασίλ Λοματσένκο