Η Σελέν Ερντέμ αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, παραιτήθηκε ο Σίμος

Η Σελέν Ερντέμ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, μετά την παραίτηση του Γιώργου Σίμου από τον πράσινο πάγκο του τμήματος μπάσκετ γυναικών. Η Ερντέμ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Γιώργο Σίμο έπειτα από την παραίτηση που υπέβαλλε.

Ο προπονητής Γιώργος Σίμος ήρθε σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για το τμήμα και παρά τις αναποδιές προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Ο κόουτς από πλευράς του ανέφερε «Ήταν τιμή μου που ήμουν στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και δώσαμε μάχες όλο αυτό το διάστημα. Υποβάλλω την παραίτηση μου και εύχομαι ο Σύλλογος να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Ευχαριστώ όσους και όσες ήταν δίπλα μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

Καλή συνέχεια coach…”

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

AEK: Αποχαιρέτησε τους παίκτες και αποχωρεί από την Ένωση ο Μπρούνο Άλβες
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι
Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League
Το αντίο του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ-«Άλλαξε τη ζωή μου, σας ευχαριστώ για την ανατριχίλα»
Αυτό είναι το νέο format του κυπέλλου Ελλάδας στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων
Εν αναμονή αποφάσεων για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά την ολική κατάρρευση
ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα στην Ελλάδα-Οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς στις κερκίδες
Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι φιέστας κόντρα στον ΠΑΟΚ
«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να μην επαναληφθεί η εμφάνιση της Τούμπας»
Φιέστα με κατάμεστο “Καραϊσκάκης”-Aνακοίνωσe sold-out ο Oλυμπιακός