Το συμβόλαιο 1+1 στον Γουίλιαμς-Γκος, οι απολαβές και το μεγάλο ενδιαφέρον από τη Euroleague

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, όμως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά της διοίκησης, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμη και τα σενάρια γύρω από το όνομα του δίνουν και παίρνουν. Στην Ιταλία, ο Μάρκο Μαρίνι αναφέρθηκε στον Γκος και το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες της Euroleague (όπως η Παρτιζάν) και όχι μόνο, αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμη τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Ιταλός τόνισε ότι ο Γκος θέλει να μείνει στην Ελλάδα, ότι ο Γιώργος Μπαρζτώκας τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, όπως και η διοίκηση και για αυτό πρόκειται εφόσον ανανεώσει να έχει και ακόμη καλύτερες απολαβές.

Τι αποκαλύπτουν στην Ιταλία για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

«Μία από τις υποθέσεις προς παρακολούθηση στον Ολυμπιακό όσον αφορά στην περιφέρεια είναι αυτή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Το συμβόλαιο του Αμερικανού λήγει τον Ιούνιο, αλλά η βούληση του ελληνικού συλλόγου είναι να προσπαθήσει να κρατήσει τον παίκτη. Ο Γκος μάλιστα χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον coach Μπαρτζώκα», γράφει ο Ιταλός.

«Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να ρίξει στο τραπέζι ένα νέο συμβόλαιο για 1+1 έτη, επομένως ένα εγγυημένο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με οψιόν για την μεθεπόμενη χρονιά. Ένα συμβόλαιο που ωστόσο θα ανέβαινε σε σχέση με τη φετινή σεζόν. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος κερδίζει αυτή τη στιγμή κάτι λιγότερο από ένα εκατ. δολάρια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Εάν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που κυκλοφορούν, ο Γουίλιαμς-Γκος θα μπορούσε να κερδίσει την επόμενη σεζόν περίπου 1,5 εκατ. δολάρια», προσθέτει.

«Βούληση του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον παίκτη, που θεωρείται πως έχει ιδανικό προφίλ για τον coach Μπαρτζώκα. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει να παρακολουθούμε τις υπόλοιπες προσφορές, αφού ο παίκτης και το πρακτορείο του σίγουρα κρατούν τα αυτιά τους ανοιχτά για να καταλάβουν αν τελικά θα φτάσουν άλλες προτάσεις από άλλους συλλόγους της EuroLeague», καταλήγει.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports
Έμαθαν αντιπάλους οι τέσσερις εκπρόσωποι του κυπριακού Χάντμπολ στην Ευρώπη
Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Κοντίδης στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
«Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Βαλαντσιούνας θα παίξει φέτος στο NBA και θα φύγει του χρόνου»
Στην πέμπτη θέση ο Κοντίδης μετά την πρώτη ημέρα στο Grand Slam στο Λος Άντζελες