Έστειλε μήνυμα πρόκρισης ο Ματθαίου-«Πάμε να παλέψουμε για μια ιστορική πρόκριση»

Μήνυμα πρόκρισης από το αεροδρόμιο Λάρνακας, πριν την αναχώρηση της Πάφου για τη Σουηδία, όπου θα αντιμετωπίσει την Γιουργκόρντεν, έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Χριστόφορος Ματθαίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Ματθαίου, «πανέτοιμη η ομάδα. Πάμε με όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας για να παλέψουμε για την πρόκριση στον 18ο αγώνα στην Ευρώπη. Πάμε να παλέψουμε για μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα και να κάνουμε την Κύπρο περήφανη. Ο Γκολδάρ είναι στη διάθεση και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής, αν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας θα αγωνιστεί».

Σημείωσε πως «η ομάδα απέδειξε πάμπολες φορές πως αφήνει τον προηγούμενο αγώνα και βλέπει πάντα τον επόμενο. Παλεύουμε πάντα για τη νίκη ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Γιουργκόρντεν για την πρόκριση».

Υπέδειξε ότι «αυτό δίνει κίνητρο στους παίκτες να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο. Σίγουρα είναι στα αρνητικά ο αγωνιστικός χώρος σε τεχνητό χλοοτάπητα. Πάμε με το 1-0 υπέρ μας, με καλή ψυχολογία και πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μέσα σε τέσσερα λεπτά έκαναν την ανατροπή οι Apollon Ladies και κέρδισαν τον τίτλο κόντρα στην Ομόνοια
Ομόνοια Λευκωσίας και Apollon Ladies διεκδικούν το τρόπαιο στο Κύπελλο Γυναικών
«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν βάζαμε ένα γρήγορο γκολ ίσων να ήταν πιο εύκολο το έργο μας»
Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Μουντιάλ
Τον Απρίλιο το 26ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών
Θλίψη στην Ανόρθωση... Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Ανδρέου Γεωργίου
Τα βάζει με Βρυωνίδη ο Απόλλων-«Η αξιοπιστία της Δικαστικής Επιτροπής έχει πληγεί ανεπανόρθωτα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Κέρδισαν» οι χούλιγκανς στο ΑΕΛ-Ομόνοια-Διακόπηκε ο τρίτος τελικός Futsal
Φιλικοί αγώνες για Εθνικές Ελπίδων και Νέων
Νέα αρχή για την Εθνική Κύπρου-Ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ 2026