Εθνική Ισπανίας-Για πρώτη φορά στη Φούρια Ρόχα ο Ασένθιο, εκτός αποστολής ο Γκάβι

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε ανακοίνωσε την αποστολή του για τα ματς του Nations League κόντρα στην Ολλανδία, η οποία περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα αλλά και απουσίες.

Η εθνική Ισπανίας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ολλανδία στα προημιτελικά του Nations League. Αρχικά οι Οράνιε θα υποδεχθούν την ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε στο γήπεδο της Φέγενορντ (20/3), ενώ ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο «Μεστάγια» (23/3).

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για τα ματς με τους Ολλανδούς, κάνοντας την έκπληξη με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και μία ηχηρή απουσία. Ο ίδιος συμπεριέλαβε τον Ραούλ Ασένθιο, που έλαβε την πρώτη του κλήση στην Εθνική. Ο 22χρονος κέρδισε μία θέση στη Φούρια Ρόχα μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και με αυτόν τον τρόπο ανταμείφθηκε.

Από την άλλη, εκτός της λίστας του Ντε Λα Φουέντε βρίσκεται ο Γκάβι, αλλά και οι Μπαλντέ, Φερμίν Λόπες και Ίσκο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Εθνική Ισπανίας-Για πρώτη φορά στη Φούρια Ρόχα ο Ασένθιο, εκτός αποστολής ο Γκάβι
Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: Το ρεκόρ του 1968
Κλήθηκαν στην εθνική Πολωνίας Ντραγκόφσκι και Σφιντέρσκι-Μέσα και Βιτέσκα
Στα προημιτελικά του Concacaf Champions League η Ίντερ Μαϊάμι, με πρωταγωνιστές Μέσι και Σουάρεζ
ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτική σύγκρουση ποδοσφαιριστών στη Σερβία
Πρόκριση στο ρελαντί για την Τσέλσι απέναντι στην Κοπεγχάγη, πέρασε θριαμβευτικά στους «8» η Μπέτις
Ο Φερνάντες υπέγραψε την πρόκριση της Γιουνάιτεντ επί της Σοσιεδάδ
Οι διασταυρώσεις στο Europa League μέχρι τον τελικό του Μπιλμπάο
Oι τέσσερις προημιτελικοί του Conference και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό του Βρότσλαβ
«Περήφανος για την εικόνα των παικτών μου στο δεύτερο μέρος»