Ο Πικέ ξέσπασε σε κλάματα στη δίκη για διαφθορά-«Σε άλλη χώρα θα μου είχαν κάνει άγαλμα»

Ο Ζεράρ Πικέ κατέθεσε σήμερα (14/03) στη δίκη για διαφθορά και απάτη που εμπλέκεται μέσω εταιρείας του για συμβάσεις που υπέγραψε και για προμήθειες που έλαβε για να διεξαχθεί το ισπανικό σούπερ καπ στη Σαουδική Αραβία (ενώ ήταν ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα).

Όπως περιγράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η ανάκριση του πρώην Ισπανού διεθνούς στόπερ διεξήχθη κανονικά, καθώς απάντησε στις ερωτήσεις της έδρας, των αντιδίκων του αλλά και των δικηγόρων υπεράσπισής του.

Ωστόσο όταν ζήτησε (και πήρε) τον λόγο έβαλε τα κλάματα και με τρεμάμενη φωνή ανέφερε ότι αυτή η διαδικασία προκαλεί τεράστια ζημιά στην εικόνα του. “Δεν ξέρετε τη ζημιά που αυτό κάνει σε εμένα. Σε άλλη χώρα, θα είχα άγαλμα“, δήλωσε στο κλείσιμο της αγόρευσής του.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Έξαλλος ο Ρούντιγκερ στον τελικό με την Μπαρτσελόνα, πέταξε αντικείμενο στον διαιτητή
Ξέσπασε στη Ρεν η Λιόν-Έκανε ζημιά στη Μονακό ο Χασάν
Η χρυσή βίβλος στο Κύπελλο Ισπανίας-Ξέφυγε με 32 τρόπαια η Μπαρτσελόνα, πόσα έχει η... τρίτη Ρεάλ
Ο Εμπαπέ ξεπέρασε τον αριθμό γκολ του Ρονάλντο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ
Τέζαρε τη Ρεάλ με ανατροπή στην ανατροπή και πήρε το Κύπελλο η ατσάλινη Μπαρτσελόνα
Τσέλσι - Έβερτον 1-0: Τρίποντο με φόντο τα... αστέρια
Πυρά Ατλέτικο κατά Ρεάλ Μαδρίτης: Σταματήστε να αμαυρώνετε την εικόνα του ισπανικού ποδοσφαίρου
Γλίτωσε τα χειρότερα η Μπράγκα
Θέλει Βάρντι ως αντι-Γιακουμάκη η Κρουζ Αζούλ!
Τζέιμι Βάρντι: Η ζωή ενός εργάτη που έγινε πρωταθλητής-Η απόρριψη, το ηλεκτρονικό βραχιολάκι και η δικαίωση