Νετς-Σέλτικς 113-115: Έδειξαν «μέταλλο» με τρομερό Πορζίνγκις και clutch Πρίτσαρντ

Οι Σέλτικς πήραν την εκτός έδρας νίκη επί των Νετς με 115-113, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Κρίσταπς Πορζίνγκις αλλά και τον Πέιτον Πρίτσαρντ που «καθάρισαν» το ντέρμπι.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της βραδιάς εξελίχθηκε ο αγώνας ανάμεσα στους Μπρούκλιν Νετς και τους Μπόστον Σέλτικς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» με 115-113.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα, ωστόσο ο Πέιτον Πρίτσαρντ διατήρησε το προβάδισμα υπέρ των περυσινών πρωταθλητών.

Πρώτος σκόρερ από την πλευρά των νικητών αναδείχθηκε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις που είχε από 24 πόντους, στους 22 ακολούθησε ο Πρίτσαρντ, 20 σημείωσε ο Τζέισον Τέιτουμ, 11 είχε ο Χοζέρ με τον Τζρου Χόλιντεϊ και 10 ο Λουκ Κορνέτ.

Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Κάμερον Τζόνσον με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, 21 είχε ο Κίον Τζόνσον, 15 ο Τζέιλεν Γουίλσον, 14 ο Γουίλιαμς και από 15 ο Τζέιλεν Γουίλσον με τον Μάξουελ Λιούις.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-30, 51-63, 81-86, 113-115

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού
«Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους διαλύσω, να τους ρίξω 40 πόντους»
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο χωρίς καν να πατήσει στη βαλβίδα
Άπιαστος στην Αυστρία και pole position για τον απίθανο Νόρις-Έκλεψαν την παράσταση Μπορτολέτο και Λόσον