Έμειναν στην ισοπαλία και έκαναν ελάχιστο βήμα μπροστά Ομόνοια και ΑΕΚ

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στο ΓΣΠ, ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ, αφού οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία, στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες έκαναν ένα ελάχιστο βήμα μπροστά, τόσο όσον αφορά στην διεκδίκηση του τίτλου, όσον και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σκορ άνοιξε από αρκετά νωρίς, αφού ο Μάριους Στεπίνσκι έθεσε τους πράσινους σε θέση οδηγού, από το 2’ λεπτό της αναμέτρησης, μετά από πάσα του Εράκοβιτς. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Λευκωσίας προηγείτο, στο 40’ έμεινε με ένα παίχτη λιγότερο, καθώς Μάριτς, μετά από δύο σκληρά φάουλ που έκανε.

Παρά την υπεροχή της σε παίχτες, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει τα δίχτυα μέχρι το 70’ λεπτό, όταν ο Αϊτόρ με κοντινή κεφαλιά, μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο Φαμπιάνο και να σκοράρει.

Αυτή η ισοπαλία άφησε μία γλυκόπικρη γεύση και για τις δύο ομάδες, που δεν κατάφεραν να κάνουν αρκετά βήματα μπροστά.

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του